OFICIAL | CFR a făcut două transferuri într-o singură zi! Cine este portughezul adus de Dan Petrescu

Dan Petrescu „și-a intrat în pâine” serios la CFR și a început să își construiască lotul pentru sezonul 2024/2025.

CFR și-a adus un fundaș stânga portughez

Revenit în luna mai la CFR, Dan Petrescu are planuri mari la CFR și vrea să facă uitate sezoanele nereușite ale ardelenilor. În ziua în care a anunțat venirea lui Armend Thaqi, dar și plecările lui Filippo Falco, Petar Mamic, respectiv Omar El Kaddouri, gruparea din Gruia a oficializat o nouă mutare.

Este vorba despre Simao Rocha, un portughez în vârstă de 23 de ani, care evoluează pe postul de fundaș stânga. Lusitanul va avea însă o misiune dificilă și se va lupta pentru un loc de titular cu Mario Camora, căpitanul echipei și unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului.

Bun venit, Simão Rocha!

CFRiști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră
„, a transmis CFR.

CFR s-a despărțit de trei jucători

În cursul zilei de luni, 10 iunie, CFR Cluj a anunțat plecare a trei jucători. Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri au părăsit formația, iar ardelenii au ținut să le mulțumească acestora pentru perioada petrecută în cadrul echipei.

Interesant este că toți trei jucătorii enumerați mai sus au semnat cu CFR la începutul anului 2024, astfel că au rezistat la Cluj doar câteva luni. Cel mai probabil, Dan Petrescu nu a fost mulțumit de randamentul acestora de la antrenamentele echipei și a luat această decizie radicală.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare