Obiectivul lui Florin Stângă, după primul meci pe banca Petrolului: ”Asta e important!” Toate reacțiile după victoria cu FCU Craiova

Petrolul trece de FCU Craiova, 1-0, în prima rundă din play-out-ul Ligii 1. La final, Florin Stângă a anunțat ce obiectiv are pe banca ”lupilor”.

Petrolul a pus capăt seriei de patru eșecuri la rând. Jair a marcat singurul gol al serii. ”Lupii” urcă pe poziția a patra, la trei puncte sub primul loc.

Florin Stângă anunță obiectivul Petrolului în play-out

”A fost un meci greu, am avut moralul scăzut. Dar am gestionat foarte bine și am luat cele trei puncte. Atitudinea noastră și faptul că am fost o echipă a contat cel mai mult și am luat cele trei puncte.

Da, ar fi frumos pentru noi să câștigăm playout-ul, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Important e să rămânem cu același spirit.

A fost o perioadă foarte grea, dar a meritat. Eu personal pot să mă gândesc la meciul cu Dinamo”, a spus antrenorul.

Papp: ”Trebuie să rămânem în Liga 1!”

”Nevoie mare de victorie, suntem acolo, trebuie să rămânem foarte concentrați. Trebuie să rezistăm și să rămânem în Liga 1 obligatoriu.

În timpul jocului nu am băgat în seamă că mă durea capul, umărul, nu mai contează asta. Contează echipa, că am câștigat și să acumulăm puncte.

Foarte mare fericirea. Așa s-a decis, să plece antrenorul, îi mulțumim frumos. Și eu am avut un raport extraordinar cu dânsul. E bine că nu am luat gol.

Suntem un grup de jucători buni, profesioniști și ne facem treaba cu oricine la timona. Situația financiară e bună”, a declarat Paul Papp la finalul partidei.

Jair: ”Trei puncte importante”

”Sunt trei puncte importante, Craiova este o echipă bună. Este foarte important să câștigi primul meci din play-out, acum avem mai multă încredere.

Am muncit greu în fiecare zi, am jucat un meci foarte greu. Terenul nu este foarte bun. Este bine pentru mine că am marcat”, a spus Jair la finalul partidei.

ECHIPELE DE START

PETROLUL (4-2-3-1): Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto – Musi, Jair, Ișfan – A. Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău – D. Radu, Diomande, Jyry, M. Bratu, David Paraschiv, R. Bucur, I. Răducan, Irobiso
Absenți: Grozav, Huja, Meijers (suspendați), Doua (accidentat)
Antrenor: Florin Stângă

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – V. Achim (cpt.), Dr. Albu – Baeten, Bauza, Chițu – Blănuță
Rezerve: R. Popa – Kvakic, Dragu, V. Pop, Blidar, Mario Ilie, Sidibe, Bahassa, Ibrahim
Absenți: Compagnucci (suspendat), Abbey (fără drept de joc)
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: „Ilie Oană”
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti). A1: Grigoriu Mircea (Bucureşti). A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ)
Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti). Asistent VAR: Trandafir Cristina (Bucureşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare