Nu e din Italia! Clubul care insistă pentru transferul lui George Pușcaș

În vârstă de 28 de ani, George Pușcaș nu mai este dorit la Genoa, astfel că atacantul român va trebui să-și găsească o nouă echipă în sezonul viitor.

Apoel Nicosia și Salernitana, în luptă pentru transferul lui Pușcaș

Chiar dacă nu a convins cu evoluțiile sale în ultima perioadă, George Pușcaș continuă să fie un fotbalist interesant pentru anumite cluburi. În momentul de față, atacantul român este dorit de Salernitana, însă ciprioții de la Apoel Nicosia par să aibă cele mai mari șanse în privința transferului.

Campioana Ciprului în ultimul sezon se află în căutarea unui număr 9 în aceasă vară, iar George Pușcaș reprezintă principala opțiune. Apoel vrea să rezolve transferul în următoarele zile, însă are și alte nume pe listă, în cazul în care românul nu va accepta propunerea.

Andrea Favilli (27 de ani), tot de la Genoa, reprezintă cealaltă țintă pentru Apoel Nicosia în această vară.

George Pușcaș pleacă de la Genoa

George Pușcaș s-a aflat în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă atacantul nu a fost titularizat în niciunul dintre cele trei jocuri din faza grupelor. A evoluat 16 minute cu Ucraina, 24 de minute cu Slovacia și a rămas pe bancă în partidele cu Belgia și Olanda.

George Pușcaș este unul dintre jucătorii care au dominat piața plecărilor de la Genoa în ultima vreme. Atacantul, care s-a întors din împrumutul său de la Bari, nu face parte din planurile lui Gilardino și trebuie să-și găsească un loc unde să se stabilească din noul sezon.

Pușcaș a sperat și speră în continuare că vitrina EURO 2024, competiția la care participă cu România, va fi benefică în acest sens, dar până acum fotbalistul a început de pe bancă în toate meciurile și a intrat de două ori pe teren.

Acum, naționala României va înfrunta Olanda în optimile de finală și, cine știe, poate fostul jucător de la Reading s-ar putea dovedi decisiv în această fază a competiției. Între timp, au apărut primele mișcări de transfer în jurul lui George Pușcaș„, au notat italienii.

România, Italia și Anglia sunt țările unde a evoluat până acum George Pușcaș în cariera sa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare