Noi stenograme în dosarul Rapidului. Cum punea „Bocciu” presiune pe organizatori: „Vedeți, cu aroganțele astea, că te iau și te bat, te rup”

Noi stenograme din dosarul Rapidului, în care inclusiv preşedintele Daniel Niculae este anchetat pentru introducerea de materiale pirotehnice pe stadion, au apărut în spaţiul public.

Din interceptările telefonice reiese că Liviu Ungurean ”Bocciu”, liderul suporterilor echipei Rapid, punea presiune pe organizatori să-i controleze la sânge pe suporterii celor de la Universitatea Craiova.

”Bocciu” a ameninţat un organizator

Când i s-a replicat că la fel ar trebui să facă și la peluza galeriei Rapidului, s-a trecut la amenințări, conform stenogramelor publicate de Digisport.

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Pune, (…), firma de paza, să facă controale!”
Domn: „Ce treabă are una, mă, cu alta?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Că d-aia plătiți firma de pază, băga-mi-aș (…) să-mi bag!”
Domn: „Așa! Păi, și în partea ailaltă, la voi nu-i firmă de pază?”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Și ce (…) băgăm noi? Tancuri? Ce (…) băgăm?”
Domn: „Păi….”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Acolo nu te mai duci la pușcărie?”
Domn: „Ba da! Nu e același lucru? Dar n-o fac pentru tine?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Hai, ha,(…)! Las-o în (…) de șmecherie cu mine!”
Domn: „N-o fac pentru tine?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Că nu-ți merge cu mine, cu vrăjeala asta de doi lei!”
Domn: „Băă, n-o fac pentru tine, mă?”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Sună-l p-ala, să-i dezbrace în (…) goală, cum ne dezbracă pe noi la SEPSI! Cum ne pun la zid și ne descalță și ne controleaza!”

Concluzia anchetatorilor

„Se observă în această discuție influența pe care Ungurean Georgian-Liviu o are asupra diferitelor persoane, pentru a determina un tratament diferențiat care să se aplice fanilor echipei adverse cu ocazia controlului efectuat de către firmele de pază. Prin această activitate, Ungurean Georgian-Liviu arată că el urmarește atingerea scopului grupului infracțional, folosindu-se de influența sa ca lider în acest sens”, potrivit sursei citate.

„Totodată, se poate observa că numitul Ungurean Georgian-Liviu are un ascendent moral asupra interlocutorului, utilizând frecvent cuvinte și expresii triviale, injurii, precum și amenințări cu acte de violență, ca de exemplu”:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Bă, (…) Tu fă-ți, bă, în (…) mea, treaba! Nu mai da tu d-alea că nu intră nimeni, în (…) mea! Că nu…(neinteligibil, vocile se suprapun) (…) mele!….”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Vedeți, în (…) mea, cu aroganțele astea, că te iau eu și te bat, să moară familia mea, de nu te rup în două! Ești nebun?…”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Păi, fă-le, bă, controlul, (…) mea, ca d-aia ai firmă de pază! Bă, în morții tăi, (neinteligibil) cu bătaia, (…)…”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Bă! Nu mai avea tupeul ăsta de (…) cu mine, (…)! Că să moară copiii mei de nu te (…) cu bătaia!…”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare