Nici legendele Stelei nu mai înțeleg ce se întâmplă la clubul din Ghencea: „Nu știu cine sunt cei de acolo”

Foștii mari fotbaliști ai Stelei sunt realmente siderați de ce se petrece în continuare la clubul din Ghencea, respectiv de faptul că echipa lor de suflet încă nu a primit dreptul de a evolua în Superliga, din cauza formei de organizare pe care o are.

Victor Pițurcă a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit că discută frecvent în legătură cu această chestiune cu foștii săi coechipieri, alături de care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni în 1986, și niciunul dintre ei nu reușește să înțeleagă ce se întâmplă la secția de fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Victor Pițurcă a vorbit în termeni duri despre modul în care este condusă în prezent secția de fotbal de la CSA Steaua

Mai mult, fostul selecționer al echipei naționale a României a spus că în prezent nu cunoaște niciun oficial din cadrul clubului din Ghencea, în afara comandantului Ștefan Bichir, pe care îl consideră un om cu intenții bune vizavi de chestiunea promovării în Superliga, dar care nu ar avea, în viziunea lui Pițurcă, parte de sprijinul necesar pentru atingerea acestui deziderat.

„Cred că nu a existat niciun plan, din moment ce echipa a pornit de jos, a ajuns în Liga 2 și nu are drept să promoveze, nu cred că a avut cineva vreun plan. Nici nu știu cine sunt cei de acolo. Dacă eu vreau să merg să vorbesc cu cineva de la Steaua, în afară de comandant, nu am cu cine să vorbesc.

Numai să vină vreun ministru care iubește sportul, fotbalul, și să semneze ca echipa să facă un parteneriat cu investitori privați. Și noi vorbim, vorbesc cu Bumbescu, Tudorel, Iovan, cu toți, și ne punem întrebarea asta. Nu înțelege nimeni”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport.

Fostul selecționer l-a făcut praf și pe Gigi Becali cu această ocazie

De asemenea, cu aceeași ocazie, Victor Pițurcă, despre care se știe că a avut o anumită implicare atunci când Gigi Becali a dorit să preia Steaua, l-a criticat foarte dur pe fostul său prieten pentru modul în care gestionează activitatea sportivă la echipa care în prezent poartă denumirea de FCSB. 

„Jucătorii s-au obișnuit cu situația asta, știu clar despre ce este vorba, știu cine face echipa, cine face schimbările. Datorită și adversarilor, iată că reușesc să câștige campionatul. Examenul adevărat va fi în cupele europene. Dacă vor păți ca în anii trecuți, va fi foarte rău.

Poate patronul-antrenor va avea niște sclipiri de mare antrenor și vor ajunge în grupele Ligii Campionilor, nu? Ce să învețe Gigi Becali? Gigi Becali e anti-sport, nu anti-fotbal! Ce să știe Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgește. Nu vreau să intru în subiectul ăsta de a vorbi de unele persoane, pentru că e și încurajat. Am văzut că vor unii să îi dea diplome, chestii din astea de doi lei care se pot întâmpla doar în fotbalul românesc”, a mai spus fostul selecționer al României. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare