Atac fără milă la adresa lui Gigi Becali, în direct: „Ce să știe el? E anti-sport, nu anti-fotbal!”

Gigi Becali a fost atacat în mod foarte dur, în direct la TV, pentru felul în care gestionează activitatea sportivă de la FCSB, chiar dacă echipa roș-albastră este aproape să câștige primul titlu de campioană în România după 9 ani.

Victor Pițurcă este de părere că această eventuală viitoare performanță nu are menirea de a dovedi că patronul liderului din Superliga a ajuns în sfârșit să aibă o anumită expertiză în acest domeniu, ba chiar din contră.

Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali, în direct: „E anti-sport!”

Fostul selecționer al echipei naționale a României a apreciat că deznodământul care se întrevede pentru această ediție de campionat este rezultatul faptului că adversarele celor de la FCSB din partea superioară a clasamentului nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul de joc așteptat în această stagiune.

De asemenea, fostul mare fotbalist a ținut să precizeze că, în viziunea sa, nivelul real al celor de la FCSB va fi dovedit în urma meciurilor pe care vicecampioana României le va disputa în sezonul viitor al cupelor europene.

„Jucătorii s-au obișnuit cu situația asta, știu clar despre ce este vorba, știu cine face echipa, cine face schimbările. Datorită și adversarilor, iată că reușesc să câștige campionatul. Examenul adevărat va fi în cupele europene. Dacă vor păți ca în anii trecuți, va fi foarte rău.

Poate patronul-antrenor va avea niște sclipiri de mare antrenor și vor ajunge în grupele Ligii Campionilor, nu? Ce să învețe Gigi Becali? Gigi Becali e anti-sport, nu anti-fotbal! Ce să știe Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgește. Nu vreau să intru în subiectul ăsta de a vorbi de unele persoane, pentru că e și încurajat. Am văzut că vor unii să îi dea diplome, chestii din astea de doi lei care se pot întâmpla doar în fotbalul românesc”, a spus Victor Pițurcă, în direct la Digi Sport. 

Cum a analizat fostul selecționer ultimele evenimente de la Universitatea Craiova

De asemenea, cu ocazia aceleiași intervenții telefonice, Victor Pițurcă a fost întrebat și în legătură cu ultimele evenimente de la Universitatea Craiova, echipă care, după cum se știe deja destul de bine, l-a demis recent pe antrenorul bulgar Ivaylo Petev, ca urmare a înfrângerii suferite în ultima etapă de campionat, chiar împotriva celor de la FCSB. 

„Cel de la Craiova (n.r. Petev), eu zic că făcuse treabă bunicică, dat fiind faptul că era nou în fotbalul românesc. Progres în jocul echipei la Craiova nu am văzut decât periodic așa. Nu înțeleg de ce. Jucătorii care sunt acolo au o anumită valoare, nu cine știe ce. Cred că s-a greșit pe undeva vizavi de transferuri”, a fost analiza făcută de fostul selecționer. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare