Neluțu Varga pe cale să realizeze transferul anului! 1,7 milioane de euro pentru jucătorul lui CFR Cluj

Se tot produc schimbări în lotul echipei lui Neluțu Varga. Clujenii au prezentat deja patru noi transferuri. Andrei Artean (mijlocaș central, 30 de ani), Simao Rocha (fundaș stânga, 23 de ani), Mohammed Kamara (mijlocaș stânga, 26 de ani) și Armend Thaqi (fundaș dreapta, 31 de ani) sunt jucătorii care au semnat deja cu CFR Cluj.

Cu toate acestea, o ofertă de nerefuzat a venit pentru un mijlocaș important al echipei lui Dan Petrescu.

Ofertă de 1,7 milioane de euro din partea arabilor

Finanțatorul Neluțu Varga face tot posibilul ca formația sa să fie una de neînvins în sezonul următor. Însă, acesta se gândește să producă și bani din transferuri în această pauză de mercato.

Otele și Bîrligea sunt cei despre care se zvonește că au oferte din partea mai multor cluburi. Cu toate acestea, Neluțu Varga a fost întâmpinat de o ofertă greu de refuzat.

Potrivit celor de la ProSport, o echipă din Arabia Saudită este gata să ofere 1,7 milioane de euro pentru Kader Keita (23 de ani). Agenții jucătorului i-au informat pe oficialii celor de la CFR Cluj, iar Varga așteaptă oferta oficială pentru a decide, împreună cu Dan Petrescu, viitorul ivorianului.

Kader Keita a venit la CFR de la Sivasspor pentru doar 150.000 de euro. Acesta a mai jucat în Belgia, la Westerlo și pentru FC Sion, în Elveția. Mijlocașul central a fost internațional pentru selecționata olimpică a Coastei de Fildeș.

„Secunzii” lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a decis să nu mai cheme pe nimeni alături de el și să se bazeze pe angajații de la CFR Cluj, pe care i-a avut și pe finalul sezonului trecut.

De bază vor fi Ovidiu Hoban (41 de ani), Francisc Dican (46 de ani) și Mihai Ștețca (43 de ani), antrenorul cu portarii al echipei finanțată de către Ioan Varga, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a obișnuit să fie înconjurat de aceeași oameni la toate echipele la care a mers în ultimii ani, iar alegerile „Bursucului” au fost unele inspirate, asta deoarece a obținut rezultate remarcabile.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare