Naționala României este de aproape două ori mai valoroasă decât cea a Irlandei de Nord în viziunea Transfermarkt. Cât costă starul de la Liverpool, Conor Bradley

Naționala României are o cotă de piață aproape dublă decât cea a Irlandei de Nord, în viziunea celor de la Transfermarkt, în condițiile în care echipa britanică dispune și de noul star de la Liverpool, Conor Bradley.

Fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani a profitat în acest sezon de problemele medicale avute de Trent Alexander-Arnold și a devenit titularul acestei poziții în sistemul gândit de Jurgen Klopp, având evoluții extrem de solide, care i-au uimit pur și simplu pe fanii „cormoranilor”.

Naționala României are o cotă totală de piață de aproape două ori mai mare decât cea a Irlandei de Nord, în viziunea celor de la Transfermarkt

El este cotat în prezent la 15 milioane de euro, dar este de așteptat ca această evaluare a specialiștilor de la Transfermarkt să crească semnificativ în următoarele luni. În total, naționala Irlandei de Nord are o cotă totală de piață situată în jurul valorii de 55 de milioane de euro.

În viziunea aceleiași publicații germane, echipa națională a României ar avea o valoare totală de piață de aproximativ 96 de milioane de euro, dar sunt șanse foarte mari ca aceste cote ale fotbaliștilor români să crească mult ca urmare a participării la Campionatul European din vara acestui an, din Germania.

Revenind la Conor Bradley, el a bifat până la această partidă amicală cu România de pe Arena Națională 13 selecții la prima reprezentativă a Irlandei de Nord, în contextul vârstei foarte fragede pe care o are în continuare.

Conor Bradley, marea surpriză a lui Jurgen Klopp la Liverpool în acest sezon

În actuala stagiune de Premier League, fundașul dreapta a fost folosit în 6 meciuri, marcând un gol și oferind 3 pase decisive. De asemenea, el a mai bifat până în prezent și 4 partide în FA Cup, cu 3 assisturi furnizate, 4 jocuri în Europa League și altele 4 în Cupa Ligii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare