Ianis Hagi a dezvăluit cel mai dificil moment pentru el la echipa națională: „Oamenii te vor judeca”

Ianis Hagi a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment pentru el de când a început să fie convocat la echipa națională a României, după ce anterior a făcut parte din lotul echipei U21 care a ajuns inclusiv până în semifinalele Campionatului European din 2019.

Exact atunci s-a desfășurat cea mai complicată perioadă pentru mijlocașul ofensiv, atunci când a făcut pasul de la tineret la prima reprezentativă, după cum chiar el a explicat.

Ianis Hagi a dezvăluit că cel mai dificil moment pentru el la echipa națională a fost cel în care a făcut pasul de la nivel de tineret

Situația a fost provocată și de faptul că la momentul respectiv echipa națională a României nu obținea chiar rezultatele așteptate de către fani, motiv pentru care Ianis Hagi și coechipierii săi au fost destul de aspru criticați în spațiu public, în mai multe rânduri, aspect pe care a ținut să îl scoată în evidență acum fotbalistul împrumutat în prezent de Rangers la Deportivo Alaves, până la finalul acestui sezon.

Totuși, pe de altă parte, fiul lui Gică Hagi a dat de înțeles că și el consideră pe undeva normal să existe tot felul de critici în momentul în care lucrurile nu decurg chiar conform planului.

În plus, el a explicat că și în acele perioade mai complicate a fost convins că în cele din urmă totul se va întoarce în favoarea sa și a coechipierilor săi, cu amendamentul că a fost nevoie de foarte multă muncă depusă în acest sens.

Cum a reușit mijlocașul ofensiv să depășească acea situație ceva mai complicată

Iar răsplata a venit, după cum tot Ianis Hagi a ținut să precizeze, și a fost reprezentată de calificarea naționalei României la Campionatul European din Germania, din vara acestui an.

„Cred că trecerea de la sub-21 la echipa de seniori. Au fost câțiva ani în care nu am avut prea mult succes. Am pierdut câteva meciuri, câteva calificări, ceea ce evident nu este bine. Am primit multe critici din toată țara. Dar ești unul dintre cei mai buni 20 de jucători din România și trebuie să reușești să depășești momentele astea.

Oamenii te vor judeca, dar trebuie să te concentrezi pe munca ta, să ai încredere în talentul tău și în ceea ce poți face. Am muncit mult și am avut răbdare, știam că vor veni clipe mai bune. Pentru noi, din fericire, a sosit momentul anul acesta și ne-am calificat la Euro”, a spus Ianis Hagi în cadrul unui interviu acordat pentru Marca.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare