Naționala își schimbă hainele! PREMIERĂ: Cu ce echipament va juca România împotriva Columbiei și câte bilete s-au vândut

FRF a anunțat că România își va schimba echipamentul pentru amicalul cu Columbia. Partida este programată marți, de la 21:30, și va avea loc pe Estadio Metropolitano din Madrid.

După remiza cu Irlanda de Nord, 1-1, tricolorii își vor măsura forțele cu una dintre cele mai puternice echipe ale momentului. Columbia este neînvinsă de peste 2 ani, iar ultima partidă a confirmat forma de zile mari a sud-americanilor. Naționala lui James Rodrigues a trecut de Spania, 1-0.

România va juca în echipament roșu cu naționala Columbiei

Cum Columbia va gi gazdă pe Estadio Metropolitano, naționala lui Edi Iordănescu va fi nevoită să joace cu echipamentul de rezervă.

FRF a anunțat că Stanciu și compania vor îmbrăca tricoul roșu. Pe lângă acesta, tricolorii au și al treilea rând de echipament, unul albastru.

„La partida de mâine seară, cu Columbia, Echipa Națională va îmbrăca în premieră actualul echipament roșu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene”, au transmis cei de la FRF.

Câte bilete s-au vândut pentru Columbia – România

Cu o zi înaintea partidei de marți, organizatorii partidei au anunțat că s-au vândut 30 de mii de tichete.

Dintre acestea, aproximativ 15 mii au fost acontate de de suporterii români.

Casele de pe Arena Metropolitano vor fi deschise și în ziua partidei. Este așteptat ca numărul de suporteri români să depășească 20 de mii.

Stadionul lui Atletico Madrid are o capacitate de 70 500 de locuri.

Columbia va juca al patrulea meci împotriva României, un adversar de neplăcută amintire. Va fi al patrulea meci împotriva unei echipe care s-a calificat deja la Campionatul European și care, de asemenea, nu a pierdut meciuri în 2023. În plin moment bun pe care îl traversează naționala de fotbal de seniori a Columbiei, neînvinsă în ultimele 20 de meciuri (17 sub conducerea tehnică a selecționerului argentinian Néstor Lorenzo), urmează un alt meci amical solicitant în drumul spre Copa America din SUA. Adversara va fi România, marți, de la ora 14:30, ora Columbiei, o echipă de tristă amintire pentru fotbalul din țara noastră
Presa columbiană

Parogramul României la Euro 2024

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Ucraina sau Islanda) (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare