Mister Cornel Dinu, internat în spital. Gloria dinamovistă, mesaj înfiorător despre situația din unitățile medicale bucureștene

În România, poți fii internat la spital cu o problemă clară și, în loc să o rezolvi, să te alegi cu alta, iar, din păcate, de acest lucru s-a convins o legendă vie a clubului Dinamo, Cornel Dinu.

Cornel Dinu: „Dragă,tremuram ca la 4 martie”

Sistemul sanitar din România e la pământ și, în ciuda problemelor din perioada pandemiei, însă îmbunătățirile au fost minime.

Potrivit Gazeta Sporturilor, Cornel Dinu a povestit că a fost la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o problemă cu șoldul și, între timp, a luat și o viroză după ce a avut de îndurat frigul din cameră.

„Dragă, tremuram ca la 4 martie. Acum sunt bine, dar am avut probleme foarte mari, în afara celor pentru care am venit. Le mulțumesc doctorilor și asistentelor care au grijă de mine. Altfel, nu știu ce s-ar fi întâmplat în ultimele zile” a declarat fostul mare internațional.

Legenda lui Dinamo a atacat dur decizia celor din Comisia de Recurs

Dinamo a plecat de pe terenul Oțelului fără puncte, după ce gălățenii lui Dorinel Munteanu s-au impus cu 1-0. La o zi distanță de eșec, „câinii roșii” au mai întâmpinat o problemă serioasă. Comisia de Recurs a considerat că dinamoviștii nu merită să aibă fanii aproape pe parcursul meciurilor rămase de disputat pe teren propriu, iar asta l-a provocat pe Cornel Dinu să-și exprime părerea față de hotărârea luată de către cei din Comisia de Recurs.

„Nu e bine! Înseamnă că lucrurile sunt mai complicate. E nenorocire! Justiția nu mai e oarbă în România și ascultă de tot felul de comenzi politice, dar iată că și justiția fotbalului are cam același mod de funcționare. Au vrut să dea exemple dure, tocmai acum. Problema agresivității ultrașilor e veche, trebuia rezolvată de multă vreme. Dar nu de maniera de a suferi o echipă, mii de suporteri liniștiți… Identificați ăia, 10-15-20 care sunt capul răutăților și scoși din stadion, din fotbal!”, a declarat Cornel Dinu, potrivit GSP.ro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare