News Alert | Dinamo şi UTA, pedepsite şi la Comisia de Recurs. Cele două cluburi au primit răspunsul la apel

Dinamo şi UTA, care s-au ales cu terenurile suspendate cu câte 4 etape pentru evenimentele de la meciul direct, din data de 8 martie, de pe Arcul de Triumf, au primit, marţi, răspunsurile la apel.

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a dat verdictul: rămâne cum a fost stabilit iniţial. Decizia de câte 4 etape de suspendare se menţine şi pentru Dinamo, şi pentru UTA.

TAS, ultima şansă pentru Dinamo şi UTA

Dinamo şi UTA pot ataca hotărârea la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicarea verdicului de la Comisia de Recurs.

”AFC UTA ARAD vs. CDE a FRF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a FRF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, este decizia Comisiei, publicată pe site-ul oficial al LPF.

Vestea este una foarte proastă mai ales pentru Dinamo. „Câinii” au pierdut şi la Galaţi, 0-1, iar roş-albii se clasează pe locul 15 în Superligă, retrogradabil direct. UTA pare scutită de emoţii, e pe primul loc în play-out.

Programul lui Dinamo:

14 aprilie, Dinamo – Poli Iași

20 aprilie, FC U Craiova – Dinamo

27 aprilie, FC Botoșani – Dinamo

4 mai, Dinamo – FC Voluntari

11 mai, U Cluj – Dinamo

18 mai, Dinamo – UTA Arad

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare