Mirel Rădoi revine la Universitatea Craiova! Reacția lui Sorin Cârțu, omul pus la zid de antrenor la finalul primului mandat

Se pare că Mirel Rădoi este alesul lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea bulgarului Ivaylo Petev în funcția de antrenor principal al celor de la Universitatea Craiova.

În cursul zilei de sâmbătă, în spațiul public a apărut informația conform căreia fostul selecționer al României, cel care s-a despărțit recent de Al Jazira, grupare din Emiratele Arabe Unite, a câștigat lupta în acest sens cu Costel Gâlcă și ar urma astfel să fie anunțat oficial de clubul din Bănie în decurs de doar câteva zile.

Mirel Rădoi a plecat cu scandal data trecută de la Universitatea Craiova

După cum se știe deja foarte bine, fostul mijlocaș defensiv a mai antrenat o dată Universitatea Craiova, în perioada august – decembrie 2022. Atunci, el a plecat de la formația alb-albastră deranjat de faptul că Sorin Cârțu, președintele clubului la acea vreme, obișnuia să facă în mod public anumite reproșuri referitoare la jocul prestat de olteni.

„Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni!”, a spus atunci Mirel Rădoi. 

La scurt timp, a venit și replica din partea fostului mare fotbalist al „Craiovei Maxima”: „Da, dezamăgirea vieții. I-am spus: el mă uită pe mine, eu îl uit pe el. Nu am existat, el nu a existat. Rădoi nu a fost corect în ceea ce a expus acolo. Eu nu l-am inflențat cu nimic în deciziile lui”. 

Ce a spus despre această posibilă revenire Sorin Cârțu, omul luat la țintă de fostul selecționer la finalul mandatului precedent

Acum, fostul antrenor al Universității Craiova a fost întrebat în legătură cu posibilitatea ca Mirel Rădoi să revină pe banca tehnică a formației din Bănie și a dat de înțeles că a trecut peste acel episod neplăcut. 

„Și Rădoi poate să vină, care e problema? Ce a fost, a fost atunci. Pe rezultate și pe nebunia lui. Rădoi trebuie să găsească în primul rând un echilibru. Pentru că nu poți să faci o calificare ca aceea cu Zorya Lugansk, de mare calitate, de ne-a lăsat pe toți cu gura căscată și a primit elogii maxime, și pe urmă să nu îi iei fața lui Minaur Baia Mare în Cupa României.

Nu se poate așa ceva. Ne-a condus Farul cu 3-1 și i-am bătut 4-3. Apoi te duci la Beer Sheva, când se juca pe multe milioane de euro, dai gol în minutul 104 și iei gol în minutul 105. Trebuie să ai un echilibru. Nu mergi doar așa, la extreme”, a spus Sorin Cârțu, potrivit primasport.ro. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare