Mircea Rednic continuă să facă ce știe cel mai bine: transferuri pe bandă rulantă! Un fotbalist cu 77 de selecții la națională semnează cu UTA

Mircea Rednic continuă să aducă jucători la UTA, deși sezonul competițional este în plină desfășurare, de fapt chiar destul de aproape de final.

Potrivit sportarad.ro, alături de lotul antrenat de cel poreclit „Puriul” s-a pregătit în cursul zilei de marți și jamaicanul Kemar Lawrence, un fundaș stânga în vârstă de 31 de ani, care până în prezent a bifat nu mai puțin de 77 de selecții pentru naționala țării sale, reușind să marcheze și 3 goluri.

Mircea Rednic este aproape să aducă la UTA un fotbalist jamaican cu 77 de selecții la echipa națională

Astfel, conform sursei citate, este de așteptat ca fotbalistul care anterior a evoluat pentru echipe precum New York Red Bulls, Toronto sau Minnesota, toate din Major League Soccer, să semneze în scurt timp un contract cu „Bătrâna Doamnă” și să fie și prezentat în mod oficial.

Cunoscut în fotbalul românesc drept un cunoscător al celui din Belgia, acolo unde a evoluat atât ca fotbalist, cât și ca antrenor, Mircea Rednic îl cunoaște, cel mai probabil, pe Lawrence din perioada, destul de scurtă ce e drept, în care acesta a evoluat pentru Anderlecht, formație care a achitat în schimbul său suma de 1.3 milioane de euro în ianuarie 2020, pentru a-l transfera de la New York Red Bulls.

Această mutare ar putea avea menirea de a arăta că Mircea Rednic încă nu este pe deplin mulțumit de modul în care evoluează anumiți jucători ai săi, fapt care de altfel chiar a fost subliniat de antrenorul de la UTA, la finalul meciului din deplasare cu U Cluj, terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a doua din play-out-ul Superligii.

„Puriul” și-a criticat jucătorii după egalul cu U Cluj

„Da și nu, sunt așa un pic supărat, am jucat cu teamă, mai ales în prima repriză, multe greșeli din astea de pasă. Și lor le-a fost teamă, din moment ce au jucat fără atacant. Mă așteptam la mai mult. Este a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm, ne-au lipsit trei titulari, la noi se cunoaște.

E un punct, am trecut pe locul doi, orice punct contează, urmează două meciuri acasă, sper să le jucăm cu suporteri, sunt sigur că o să ne concentrăm să obținem cele trei puncte. E bine că nu am luat gol. Ne-am apărat bine, i-am blocat foarte bine, lui Nistor nu i-am dat șanse să se elibereze. În afară de șutul lui Morar, nu am contat, nu puteam spera la mai mult”, a spus atunci Mircea Rednic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare