Mircea Lucescu, pe lista oficialilor lui Dinamo! Administratorul special al „câinilor”, detalii esențiale despre legătura dintre „Il Luce” și club

Mircea Lucescu nu a ratat meciul lui Dinamo cu Petrolul, încheiat la egalitate, scor 1-1, pe „Arcul de Triumf”. Acesta a putut fi prezent la partidă, în ciuda faptului că trupa lui Zeljko Kopic nu are voie să beneficieze de ajutorul suporterilor pe teren propriu, după sancțiunile impuse de către Comisia de Disciplină. Andrei Nicolescu a clarificat legătura dintre Mircea Lucescu și club.

Gabriel de Moura a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 39. Rezultatul final a fost stabilit de Gicu Grozav, după ce „găzarul” a transformat un penalty controversat, în minutul 90+13. Horațiu Feșnic a avut nevoie de mai mult de 10 minute pentru a putea lua o decizie.

Mircea Lucescu, oficialul lui Dinamo contra Petrolului

La o zi distanță de remiza de pe „Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu a dezvăluit modalitatea prin care marele antrenor român a putut fi prezent la duelul „câinilor” cu „găzarii”. Mircea Lucescu a fost trecut de către persoanele din cadrul clubului pe lista oficialilor.

„Noțiunea de oficial include pe lista de 30 consilieri, sponsori. Îl putem considera sponsor. Nepotul dânsului este sponsor la Dinamo. Dacă credeți că asta e problema, cu prezența domnului Lucescu la meciul nostru…”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro

Doar copiii au putut asista la meciul cu Petrolul Ploiești, alături de însoțitori. Aproximativ 350 de persoane au fost prezente în tribunele de pe „Arcul de Triumf”, la remiza dintre Dinamo și prahoveni. „Câinii” și cei de la UTA Arad au fost sancționați de către Comisia de Disciplină, după incidentele de la meciul direct, din ultima etapă a sezonului regulat. Cele două cluburi vor disputa restul meciurilor de pe teren propriu din acest sezon cu „porțile închise”.

Dinamo – Petrolul, duel hotărât de o decizie controversată de arbitraj

Remiza dintre cele două formații a venit după un penalty pe care Petrolul l-a primit în prelungiri. Cei din camera VAR au avut nevoie de aproximativ 10 minute pentru a ajunge la o concluzie. Mai multe persoane importante din fotbalul românesc au abordat subiectul, fiind de părere că Amzăr nu l-a faultat pe Musi.

În acest sens, chiar și un rival de-al „câinilor” le-a luat partea acestora, după decizia lui Horațiu Feșnic. Ciprian Marica l-a „taxat” dur pe „central”.

„Nu e penalty! S-a ajuns la nivelul la care nu mai contează dacă apărătorul l-a lovit, l-a tras, l-a împins pe jucătorul advers, contează doar dacă l-a atins. Ceea ce mi se pare strigător la cer! Cum adică dacă l-a atins? De câte ori nu se ating jucătorii în careu? De câte ori nu se țin, nu pun mâna unul pe altul? Asta înseamnă că este fault? Nu! Niciodată nu e penalty! Musi a speculat momentul.

Lucrurile care mă neliniștesc sunt că deciziile vin în urma VAR-ului. OK, arbitrul din teren greșește, nu vede faza… Se întâmplă. Dar cei de la VAR stau 10 minute să analizeze o fază de genul, în care fundașul pune mâna pe atacant, nu îl trage, are o mână pe el și acordă un penalty care mie mi se pare că nu a fost”, a declarat Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare