Rivalul lui Dinamo face praf arbitrajul din meciul cu Petrolul. Oficialul din SuperLiga sare pentru „câini”

Un acționar al unui club din SuperLiga a „taxat” dur arbitrajul de la partida dintre Dinamo și Petrolul. Meciul s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. Rivalul „câinilor” este convins de faptul că „găzarii” nu meritau să primească lovitura de pedeapsă din prelungiri.

Gicu Grozav (min. 90+13) a adus egalarea pentru ploieșteni, după ce Gabriel de Moura (min. 39) deschisese scorul pentru trupa lui Zeljko Kopic. Fotbaliștii celor două echipe nu s-au putut bucura de susținerea fanilor, dată fiind pedeapsa pe care Comisia de Disciplină le-a aplicat-o celor de la Dinamo și de la UTA, anume de patru partide cu porțile închise pe teren propriu.

Ciprian Marica i-a distrus pe „oficialii” duelului dintre Dinamo și Petrolul

Acționarul celor de la Farul, fost atacant la Dinamo, a criticat cu vehemență decizia lui Horațiu Feșnic din prelungirile duelului de pe „Arcul de Triumf”. După 10 minute în care VAR a analizat faza cu pricina, arbitrul le-a acordat penalty celor de la Petrolul, în minutul 90+13. Ciprian Marica a tras un semnal de alarmă. A indicat faptul că nu se mai ține cont de intensitatea contactului dintre jucători, fiind importantă doar existența unei atingeri.

„Nu e penalty! S-a ajuns la nivelul la care nu mai contează dacă apărătorul l-a lovit, l-a tras, l-a împins pe jucătorul advers, contează doar dacă l-a atins. Ceea ce mi se pare strigător la cer! Cum adică dacă l-a atins? De câte ori nu se ating jucătorii în careu? De câte ori nu se țin, nu pun mâna unul pe altul? Asta înseamnă că este fault? Nu! Niciodată nu e penalty! Musi a speculat momentul.

Lucrurile care mă neliniștesc sunt că deciziile vin în urma VAR-ului. OK, arbitrul din teren greșește, nu vede faza… Se întâmplă. Dar cei de la VAR stau 10 minute să analizeze o fază de genul, în care fundașul pune mâna pe atacant, nu îl trage, are o mână pe el și acordă un penalty care mie mi se pare că nu a fost”, a declarat omul din conducerea celor de la Farul Constanța, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Ciprian Marica a remarcat faptul că fotbaliștii pregătiți de către Zeljko Kopic au făcut pasul în spate în repriza a doua, după un final foarte bun de primă jumătate de joc.

„Mi se pare echilibrat rezultatul”

Fostul atacant al celor de la VFB Stuttgart și Schalke 04 a spus lucrurilor pe nume, indicând lipsa de agresivitate a celor de la Dinamo din repriza secundă.

Ciprian Marica a dat de înțeles că scorul final i se pare drept, însă nu a uitat să precizeze din nou faptul că nu a fost fault la contactul dintre Costin Amzăr și Alexandru Musi.

„Dinamo a jucat o repriză, asta e realitatea. În a doua repriză, Petrolul a controlat jocul și a dominat partida. Mi se pare echilibrat rezultatul, dar penalty-ul… nu că a fost ușor acordat, nu a fost penalty”, a adăugat Ciprian Marica

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare