Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Zeljko Kopic. „Dinamo se poate salva direct de la retrogradare”

Mircea Lucescu îl laudă pe Zeljko Kopic, antrenorul care a ajutat Dinamo să părăsească locurile care duc direct în liga a doua. Fostul selecționer al naționalei României este convins că trupa din Ștefan cel Mare poate evita retrogradarea.

Mircea Lucescu , cuvinte mari despre Zeljko Kopic

Dinamo a învins UTA în etapa cu numărul 30 din SuperLiga României, ultima din sezonul regulat și pentru prima oară după 23 de etape nu se mai află pe loc de retrogradare. „Câinii” au câștigat șapte puncte în ultimele trei partide și au acumulat 29 de puncte, depășit-o pe FC Voluntari.

„Dinamo s-a schimbat mult față de cum arăta în toamnă. Bine, sunt și jucători cu foarte multă experiență în teren. Păcat că nu sunt români și asta mă doare, dar cei care sunt pe teren își fac datoria și eu sper să reușească să se salveze.

Ce îmi dă încredere este prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență. Zeliko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbește și limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic”, a declarat Mircea Lucescu.

„Il Luce” a făcut apoi o declarație care o să le meargă la suflet suporterilor lui Dinamo. „Da, bineînțeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi ușor, pentru că și celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare”, a conchis Lucescu.

Dinamo s-a impus cu 1-0 în meciul cu UTA, grație golului înscris Goncalo Gregorio, în urma unui șut deviat de Ibrahima Conte. Pentru jucătorul portughez este a șaptea reușită în tricoul „câinilor”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare