Minune! Vlad Chiricheş prinde lotul la FCSB, după 6 luni pe tuşă. Vestea proastă pentru Becali: pierde bani din cauza asta!

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a venit c-o veste surprinzătoare la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Petrolul, de duminică seară.

Accidentat din luna august a anului trecut, Vlad Chiricheș va reveni în lotul bucureştenilor și chiar va bifa câteva minute, în funcţie şi de cum va decurge meciul.

Va începe meciul pe bancă

Fundaşul de 34 de ani a jucat ultima dată pentru FCSB în luna august 2023, iar la duelul cu Petrolul se va număra printre rezervele formaţiei patronate de Gigi Becali.

„Chiricheș va fi cu noi mâine. Este o veste foarte mare, este primul său meci după o perioadă lungă. Încet, încet va începe să prindă echipa și este foarte important pentru jucători să-l aibă pe Chiricheș în vestiar.

Nu va începe jocul din primul minut, dar vom vedea cum va decurge meciul. Dacă va fi nevoie de el, sigur va intra”, a spus Charalambous.

De când a „dispărut” din primul 11, Vlad Chiricheș a ieşit din graţiile conducerii. Siyabonga Ngezana (26 de ani) și Joyskim Dawa (27 de ani) sunt titluari clar în centrul defensivei la FCSB, iar fostului stoper de la Napoli îi va fi tot mai greu să se impună.

Gigi Becali, nevoit să-i mărească din nou salariul

Patronul roş-albaştrilor şi Vlad Chiricheș au avut o înţelegere clară: pe durata absenţei jucătorului, salariul fostului internaţional a scăzut la 5.000 de euro/lună, de la 40.000 de euro/lună. Acum, odată cu revenirea în lot şi, posibil, pe teren a fotbalistului, remuneraţia ar trebui să revină la valoarea iniţială.

”I-am spus lui Chiricheş să continue la FCSB, dacă a fost caracter aşa frumos, când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5.000 de euro. El are adunate 15-20 de milioane de euro.

El mi-a spus: ‘Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000’. Vezi ce caracter frumos?

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace.

O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. – din vară). Frumos caracter.

El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi”, a povestit Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare