Mihai Stoica, haz de necaz după România – Liechtenstein 0-0. Pe cine ar fi trebuit să luăm adversar ca să marcăm şi noi un gol

România s-a făcut de râs înainte de EURO 2024 după ce n-a reuşit să marcheze un gol în poarta modestei naţionale din Liechtenstein. Tot 0-0 s-a încheiat şi testul cu Bulgaria, de marţi.

Ianis Hagi a fost titular şi căpitan, vineri seară, la partida din Ghencea. În repriza a doua, Ianis Hagi a şutat periculos, în minutul 55, iar după trei minute, când pe teren a intrat Nicolae Stanciu, Hagi junior a venit şi a pus banderola pe braţul celui care este căpitanul obişnuit al reprezentativei tricolore.

Mihai Stoica spune că ar fi trebit să jucăm cu Voluntari 2

Preşedintele CA al FCSB a avut chef de glume după evoluţia lamentabilă a trciolorilor.

”0-0 ăsta… zici să lăsăm gluma la o parte? E păcat să o lăsăm. Stricăm… Clar ca au fost ocazii, ăia loveau incontinuu, au bagat materiale. Chiar n-a fost idee buna să îi iei pe ăştia că au băgat calumea… (n.r. pe cine trebuie să luăm dacă ăsta e un adversar greu?) Trebuia să luăm pe Voluntari 2.

Eu nu cred că a fost vorba de lipsă de concentrare, eu cred că dacă trece timpul intri în criză şi îţi pierzi din abilităţi, dar chiar să nu dai gol cu ăştia e o premieră…”, a spus MM Stoica la orangesport.ro.

Şi Basarab Panduru a rămas surprins de lipsa de eficacitate a elevilor lui Iordănescu jr.

Au fost ceva tentative, dar ce să spun dupa 0-0? Nu mă aşteptam 0-0, când am vazut echipa nu aşteptam nici 5-0. Ceva nu e în ordine, dar la ce jucători au fost zici că…

Dar nici aşa nu merge, nici aşa nu eşti corect. Cauţi o scuză care nu există sub nicio forma! Mie cel mai mult mi-a placut la Puşcaş când îi vine mingea vrea să dea cu capul, dupa dă cu umărul şi după îşi pune mâinile in cap, înseamnă că cu umărul a vrut să dea (n.r. râde).

Chiar nu are rost să dau nume, să dau vina pe cineva, să scot în evidenţă pe cineva, vreau să îi las să plece liniştiti. Nu are sens să spunem nimic. Cred că e mai bine aşa liniste pentru toată lumea. Vezi acum Stanciu… Nu ne trebuie din ăstea pentru că uite ce nenorocire vine după amicalul cu Bulgaria. Noi tot timpul căutăm scuze, trebuia să îi baţi pe ăştia„, a spus şi Pandi pentru sursa amintită.

Chiricheş, la echipa naţională?

Având în vedere contextul problemelor medicale cu care se confruntă fundașii „tricolori”, Vlad Chiricheș a optat pentru a nu pleca în vacanță. Jucătorul de la FCSB a rămas la București, unde așteaptă telefonul din partea lui Edi Iordănescu.

„Chiricheș va ajunge probabil la echipa națională. Așa cred, din moment ce Burcă și Rus sunt accidentați. Bănuiesc că dacă ai doi fundași centrali accidentați trebuie să aduci fundaș central. Acum două-trei zile, Rus era bine mersi și se anunța titular în meciul cu Bulgaria, nu știam absolut nimic.

Nu am vorbit cu Vlad Chiricheș, dar mă gândesc că poate d-aia n-a plecat în vacanță și e în București. Nu știu, rămâne de văzut. Chiricheș se antrenează în fiecare zi.

Nu la bază la noi. La bază sunt doar cei accidentați. Chiricheș are un tip cu care colaborează și cu care stabilește ce trebuie să mănânce, când trebuie să mănânce, face o grămadă de teste. Are foarte mare încredere în acest antrenor de sănătate, să zic așa”, a dezvăluit Mihai Stoica.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare