Mihai Stoica a fixat obiectivul „tricolorilor” la EURO 2024. Cum i-a ironizat oficialul de la FCSB pe adversarii României

Mihai Stoica a vorbit despre ceea ce consideră el că ar trebui să reprezinte obiectivul „tricolorilor” la EURO 2024, făcând glume pe seama unora dintre adversarii României de la turneul final din Germania. Oficialul din tabăra celor de la FCSB este sigur de faptul că elevii lui Edi Iordănescu pot produce o impresie fenomenală la vară, mizând pe cel puțin o victorie a acestora în grupe.

Ucraina este ultima echipă calificată în grupa României de la EURO 2024, după ce a trecut de Islanda, scor 2-1. În aceeași seară, „tricolorii” au disputat o partidă de pregătire în compania Columbiei, la Madrid. Sud-americanii s-au impus, scor 3-2. Belgia și Slovacia completează grupa României.

Mihai Stoica știe care trebuie să fie obiectivul „tricolorilor” la EURO 2024: „Noi facem patru puncte”

Mihai Stoica merge pe mâna „tricolorilor” la vară, având o părere foarte bună despre șansele acestora de a trece mai departe de faza grupelor.

În tentativa de a crea un scenariu favorabil pentru România, oficialul celor de la FCSB i-a ironizat pe slovaci, viitorii oponenți ai elevilor lui Edi Iordănescu. Mihai Stoica a explicat de ce consideră el că naționala Slovaciei dispune de un lot mai slab decât al României.

„Ştii cine joacă fundaş dreapta şi prinde meciuri în naţionala Slovaciei? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de-o vârstă cu mine. Noi facem patru puncte. E imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu aibă miză, iar cu Ucraina nu pierdem”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

„Îți spun eu ce ne recomandă”

„Meme” Stoica nu s-a oprit, continuând să discute despre diferența de valoare pe care el o vede între România și Slovacia, făcând și unele pronosticuri pentru duelurile „tricolorilor” de la EURO 2024.

„X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. – pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. – să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO.

Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei? Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul… Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă”, a adăugat Mihai Stoica, conform sursei menționate anterior.

  • „Tricolorii” nu au evoluat la înălțimea așteptărilor în „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia, în ciuda reacției de orgoliu de pe finalul partidei de la Madrid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare