Mesajul pe care l-a primit Horaţiu Moldovan de la iubita lui, Aza Gabriela, artista care s-a iubit cu un alt jucător român important | FOTO

Horațiu Moldovan (26 de ani), portarul naţionalei, se iubeşte cu artista Aza Gabriela (25 de ani). Cei doi şi-au oficializat relaţia în urmă cu puţin timp.

Goalkeeper-ul de la Atletico Madrid şi una dintre cele mai sexy prezențe din muzica de la noi s-au afișat, în online, sărutându-se.

Fata, mesaj de dragoste pentru Moldovan

Aza Gabriela a fost întrebată de unul dintre urmăritorii ei: ”Cine te face fericită?”. Cum a răspuns fata? ”Cariera și ceea ce fac eu pentru că îmi văd rezultatele. Și omul care este lângă mine mereu, de aici vin și fericirea și iubirea.”

Aza Gabriela a făcut o pasiune pentru fotbal. Până la relaţia cu Horaţiu Moldovan, artista s-a mai iubit şi cu Dragoș Nedelcu, fostul fotbalist de la FCSB. Cuplul s-a destrămat din cauza distanţei dintre îndrăgostiţi.

„Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța. Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere.

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie”, spunea Aza Gabriela după despărţirea de Nedelcu.

Ce au scris spaniolii despre Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a debutat, în sfârşit, pe „Wanda Metropolitano”. Ca o ironie a sorţii, s-a întâmplat în poarta naţionalei, la România – Columbia 2-3, şi nu în tricoul lui Atletico Madrid.

Cei de la „El Mundo Deportivo” au notat că Horațiu Moldovan nu avea ce să facă la cele trei goluri încasate de România. I-au remarcat parada „de ținut minte”, la un şut al lui Luiz Diaz.

„Aflat în umbra lui Jan Oblak la Atletico, Moldovan primește un boost de încredere după meciul Romania – Columbia 2-3. Rămâne cu speranţa că va apărea şi în poarta lui Atletico”, au scris ibericii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare