Mesajul pe care l-a trimis conducerea lui Tottenham după prestaţia lui Radu Drăguşin din România – Ucraina, 3-0, la EURO 2024

Radu Drăguşin a făcut un meci aproape perfect la debutul naţionalei României la EURO 2024, în meciul cu Ucraina, scor final 3-0. Stoperul de 22 de ani a blocat ofensiva ucraineană, iar evoluţia lui a fost remarcată şi de şefii lui de la Tottenham.

Florin Manea, impresarul internaţionalului nostru, a primit mesaje de apreciere de la şefii lui Spurs.

Emoticoane de la Tottenham

Florin Manea a dezvăluit ce i-a scris la sfârșitul confruntării de la EURO 2024 lui Radu Drăgușin. Agentul a spus și cum a reacționat directorul lui Tottenham după prestația de excepție a fotbalistului din Premier League.

„L-am descoperit și pe Stanciu la 16 ani, poate îl iau înapoi acum. Le-am trimis ieri un video din Marienplatz lui Drăguș și Drăgușin, le-am zis: «Uite ce ați făcut cu românii, asta ați reușit să faceți».

Au fost superbi toți, nu numai Radu. Radu a fost imperial, am primit telefoane de peste tot. Directorul de la Tottenham mi-a trimis șase emoji, trei mingii și trei focuri, a fost on-fire. Nu cred că se pune problema (n.r. să nu joace titular la Tottenham).

Am spus mereu că Radu se va impune, pentru că știu cum se pregătește și câtă seriozitate are. (n.r. După un meci ca ăsta va juca titular în sezonul viitor la Tottenham) 100%, în ultimele două meciuri a jucat titular, a jucat foarte bine și a continuat cu acest meci de excepție.

Până și Fabrizio Romano era impresionat de numerele pe care le-a avut Radu: 100% dueluri aeriene câștige, 100% dueluri câștige, 10 intercepții, 0 faulturi, 0 cartonașe galbene”, a afirmat agentul lui Drăguşin, pentru fanatik.ro.

Radu Drăgușin, deasupra tuturor în România – Ucraina 3-0

Fostul fotbalist de la Juventus sau Genoa, printre altele, nu a pierdut nici măcar un duel în acest meci, nici aerian, nici la sol, nu a comis niciun fault, a recuperat trei baloane și a respins alte zece, cifre puse la dispoziție de către jurnalistul italian Fabrizio Romano prin intermediul paginii sale de X, fostul Twitter.

Jocul prestat de Drăgușin în acest meci nu a făcut decât să confirme ceea ce au scris jurnaliștii englezi de la BBC Sport despre el în timpul primei reprize: „Păstrați un ochi pentru copilul care este fundaș central la România. Cel mai bun fundaș din Serie A în prima parte a sezonului trecut. Radu Drăgușin. Apoi a semnat pentru Spurs și și-a făcut loc în echipă spre finalul sezonului. Nu a fost o surpriză că atunci Spurs a început să nu mai primească atât de multe goluri. Va fi unul dintre numele importante de la acest turneu”.

Pe de altă parte, internaționalul român de la Tottenham a fost și criticat la finalul acestei partide, de către fostul fotbalist de la Liverpool Danny Murphy, în prezent analist BBC, pe motiv că, în viziunea acestuia, s-a bucurat excesiv la finalul jocului de pe „Allianz Arena”.

„Cred că el a simbolizat tot ce este bun despre România de astăzi. Totuși, nu cred că ar trebui să sărbătorești că-ți faci treaba atât de mult. Pe bune, revino-ți!”, a spus fostul mijlocaș.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare