Mesajul lui Charalambous pentru Becali, după rușinea cu Rapid: ”Gigi înțelege”

Elias Charalambous face apel la calm, după eșecul drastic suferit de FCSB cu Rapid, 0-4. Are și un mesaj pentru patronul Gigi Becali. Partida a contat pentru runda 30 din Superliga, ultima a sezonului regulat.

Elias Charalambous nu și-a făcut temele pentru derby-ul cu Rapid. Paul Iacob a deschis scorul și a ajuns la al treilea gol cu rivala din București. ”E totul perfect”, spune detașat Florinel Coman.

Charalambous îl contrazice pe Becali

La finalul partidei, Becali nu a avut milă de jucători. I-a criticat dur pe Coman, Olaru și Târnovanu.

Charalambous le ia apărarea jucătorilor. Spune că Becali are destulă experiență în fotbal pentru a înțelege situația.

”A fost o înfrângere grea, ne cerem scuze fanilor. Am primit gol de la o fază fixă. Puteam înscrie în prima repriză, dar n-am reușit. După pauză am marcat, dar a fost ofsaid. După ce am primit al doilea gol parcă am renunțat. Din prima zi jucătorii au fost mereu pe primul loc. Este o înfrângere grea, dar nu trebuie să uităm ce au făcut până acum. Câteodată mai ai și zile de genul.

Sunt mândru de jucătorii mei, nu trebuie să începem să-i blamăm, ci să luptăm. Sigur nu ne dorim să existe astfel de momente, în care să renunțăm. Sunt mândru de ei. Jucătorii sunt cei mai afectați, știm că n-am jucat bine, dar tot suntem pe primul loc.

Este o lecție pentru mine, jucători, pentru toți. Am avut câteva oportunități în acest meci, dar problema noastră cea mai mare a fost când am primit al doilea gol. Trebuie să analizăm meciul și să corectăm lucrurile”, a spus antrenorul FCSB.

”Când câștigi, să nu devii arogant”

Becali a primit o palmă de la Dan Șucu. Acesta a spus că ”aroganța e boală grea”. Despre aroganță a vorbit și Charalambous, care a făcut apel la modestie.

”Sigur vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului, felicitări și arbitrului. De multe ori când centralul merge la VAR, ia decizia pentru care este chemat, dar el a arătat personalitate.

Când câștigi, nu trebuie să devii arogant, iar când pierzi nu trebuie să vezi totul negru. Întotdeauna suntem supărați când pierdem.

Domnul Gigi este de multă vreme în fotbal și înțelege că nu putem câștiga toate meciurile. Campionatul se joacă până la final, așa vedem noi lucrurile”, a afirmat Elias Charalambous la finalul partidei.

ECHIPELE DE START:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Petrila, Funsho, El Sawy, Cîrjan, Burmaz, Onea
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Chiricheș, M. Toma, M. Laszlo, M. Manolache, Alhassan, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Arena Națională.
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (București), A2: Sebastian Gheorghe (Suceava).
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR: George Neacșu (Câmpulung Muscel), Andrei Moroiță (Ploieşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare