Florinel Coman îi ignoră pe rapidiști: ”Nu s-a terminat lumea aici!” Coșmarul FCSB-ului, transformat într-un avantaj

Florinel Coman (25 de ani) a recunoscut că eșecul cu Rapid, 0-4, este o lecție din care FCSB poate învăța. Vedeta lui Gigi Becali a făcut apel la calm către colegi. Este convins că liderul își poate menține distanța în fruntea clasamentului.

”Coman zero! Olaru zero!” Gigi Becali nu și-a menajat cei mai buni jucători, după eșecul rușinos cu Rapid. La interviuri, Florinel Coman a admis că rivalii au fost mai buni. Crede însă că eșecul de pe Arena Națională poate fi transformat într-o lecție pentru finalul de campionat.

Florinel Coman: ”Este totul perfect!”

”A doua repriză am căzut total. Au fost mai buni decât noi, felicitări, le-am strâns mâna la final.

Este bine că a venit acest duș rece, trebuia să vină. Este perfect, este o lecție pe care trebuia să o învățăm. Avem un avantaj de care trebuie să ne folosim, cred că suntem băieți deștepți și trebuie să ținem de avantaj.

Am intrat motivați, dar nu ne-a ieșit nimic. Este bine venită această înfrângere. A fost totul roz, așa că trebuie să ne trezim acum. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, cred ne luasem viteză.

Braun e un jucător bun, un jucător care te tatonează și închide banda. Din păcate nu a mers astăzi jocul nostru. Trebuie să batem în toate meciurile din play-off, așa că va fi un play-off frumos și greu.

Am pierdut meciul, este normal să fim criticați. Nu s-a terminat lumea aici. Ne pare rău, nu am putut face mai mult, dar suntem inteligenți să ținem de acest avantaj pe care îl avem”, a spus Florinel Coman.

Darius Olaru: ”Nu știm să pierdem”

”Am făcut o partidă… cea mai proastă din acest sezon. Din păcate, când pierdem, nu știm nici să pierdem. Dacă pierdeam 2-0… Diferența a fost foarte mare.

Ne doare, dar nu avem timp să ne plângem, începe un nou campionat. De acum începe treaba și jucăm pe trei puncte.

Au fost mai buni din toate punctele de vedere și au meritat victoria. Nu am fost montați, nu am arătat agresivitate, am arătat foarte rău.

Patronul are tot dreptul să ne critice după acest meci. Problema a fost la noi și trebuie să ne schimbăm toți. În prima repriză, am luat acel gol din fază fixă și cred că acel gol a făcut diferența. Am avut și noi niște situații, niște faze fixe, dar nu ne-a intrat, iar lor le-a intrat aproape fiecare ocazie.

Din păcate, n-am putut să facem mai mult. Suporterii au fost lângă noi și știu că pe viitor îi vom face mândri”, a declarat Darius Olaru.

ECHIPELE DE START:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Petrila, Funsho, El Sawy, Cîrjan, Burmaz, Onea
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Chiricheș, M. Toma, M. Laszlo, M. Manolache, Alhassan, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Arena Națională.
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (București), A2: Sebastian Gheorghe (Suceava).
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR: George Neacșu (Câmpulung Muscel), Andrei Moroiță (Ploieşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare