„Meriți să-ți dau o palmă”. Ladislau Boloni a fost înregistrat de un jurnalist și se află în mijlocul unui scandal uriaș

Ladislau Boloni nu a mai câștigat de zece partide cu Metz și în timp ce fanii i-au cerut demisia, antrenorul român a făcut o gafă care îl poate costa postul. Antrenorul român i-a spus unui jurnalist că merită să-i dea o palmă, iar momentul a fost înregistrat. Val de proteste în presa franceză, după ieșirea tehnicianului de 70 de ani.

Ladislau Boloni, acuzat că a amenințat că a amenințat un jurnalist

Ladislau Boloni se află într-o situație ingrată la Metz. A pierdut nouă din ultimele zece partide, iar echipa lui se îndreaptă vertiginos spre liga a doua. În duelul din ultima etapă cu Lyon, formația lui a condus, pe teren propriu, dar a pierdut, iar fanii au invadat terenul și i-au cerut să plece. Protestul i-a vizat și pe cei care conduc gruparea.

Doar că jurnaliștii de la L`Equipe au scris că sunt convinși că antrenorul român nu va fi dat afară pentru că președintele nu are obiceiul să schimbe tehnicienii și în plus nici nu are bani pentru rezilierea contractului. Doar că Boloni a făcut un gest care îl poate lăsa fără slujbă. Antrenorul român s-a enervat în timpul unui dialog cu un jurnalist de la Canal+ și a părut că își amenință interlocutorul.

Ladislau Boloni: Ascultă-mă! Când pui astfel de întrebări stupide, provocatoare… Practic mă întrebi: «Când vei fi concediat?» și o mai faci și în timp ce râzi.
Jurnalist: Nu! Nu am vrut să vă ofensez, domnule. Nu acesta a fost scopul întrebării.
Ladislau Boloni: Meriți să-ți dau o palmă.
Jurnalist: N-am vrut să vă ofensez, domnule. Nu e obiectivul meu.

Val de proteste, după gestul lui Boloni

Dialogul dintre cei doi a fost preluat de mai multe publicații, iar antrenorul român a fost pus la zid.

RMC Sport: „Românul și-a intimidat interlocutorul după o întrebare.„
So Foot: „Derapajul lui Boloni în fața unui jurnalist. Deja contestat de suporteri, Boloni n-o să-și facă prieteni prin presă
(…) Din fericire, persoana în cauză nu a și acționat, dar apare din ce în ce mai slăbit pe banca lui Metz. Vești bune pentru Boloni: situația financiară delicată a clubului îi poate salva scaunul, pentru moment.”
Daily Mercato: „Când Boloni amenință un jurnalist. Vizibil deranjat de întrebarea primită de la jurnalistul Canal+, antrenorum român l-a confruntat direct la finalul flash-interviului și a avut o atitudine destul de amenințătoare.”

Metz ocupă penultimul loc în prima ligă din Franța având doar 17 puncte în 23 de etape.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare