Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mihai Stoica în meciul cu FC Botoșani. „A fost peste Darius Olaru și Florinel Coman”

FCSB a învins cu 3-2 pe FC Botoșani și s-a distanțat la zece puncte de principalele urmăritoare: CFR Cluj și Rapid. Florinel Coman a semnat o „dublă”, dar Mihai Stoica a surprins și a spus că, din punctul lui de vedere, a existat un alt fotbalist care ar merita toate aplauzele.

Mihai Stoica, încântat de Octavian Popescu

FCSB s-a impus cu 3-2 în duelul cu FC Botoșani, din etapa cu numărul 27, într-un meci în care a jucat din minutul 16 cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Nana Antwi, iar pe final a fost eliminat și Darius Olaru. Florinel Coman a fost omul meciului, după ce a marcat o „dublă” și a ajuns la cota 12 în clasamentul celor mai buni marcatori. Mihai Stoica este însă convins că acest „titlu” îl merită Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină 50 de milioane de euro a pasat la golul decisiv marcat de „Mbappe” și a fost lăudat în direct de oficialul FCSB.

„Octavian pentru mine a fost cel mai bun, peste Darius Olaru şi Florinel Coman, ei au mai greşit, el a jucat doar din prima, realizări excepţionale, îmi pare rău că n-a marcat.

În schimb a jucat excepţional, a fost numarul 1”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Oficialul FCSB a vorbit și despre eliminarea lui Antwi. Fundașul ghanez a fost prima oară titular și a părăsit terenul în lacrimi.

„E eroare tehnică. El de la început a fost cel de la Cluj, a jucat timorat, că n-a mai fost obişnuit să joace cu atât de multă lume, a jucat să nu greşească, dar nu e normal să prezinţi o asemenea reluare şi VAR trebuie să intervină când e o greşeală flagrantă a arbitrilor”, a mai spus Stoica.

FCSB are 58 de puncte și ocupă primul loc, iar etapa viitoare va înfrunta FC Voluntari.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare