„Mărunțișul” pe care Laurențiu Reghecampf îl primește de la Pro Tv pentru a analiza meciurile de la Euro 2024. Cota „neamțului”, de două ori mai mică decât a lui Ciprian Marica și Victor Pițurcă

Pro TV transmite, în România, în exclusivitate, EURO 2024. Partidele de la turneul final considerate mai puţin importante sunt trimise pe Pro Arena, un alt canal din grup.

Meciurile din Germania sunt prefaţate, dar şi analizate, la final, pe cele două posturi al trustului Pro.

Reghecampf, plătit de două ori mai prost decât Marica

Şefii din Pache Protopopescu au creat o formulă interesantă de analişti TV, care să le explice microbiştilor ce au văzut, din punct de vedere tehnico-tactic, în partidele de la EURO 2024. Pe lângă jurnaliştii invitaţi, Pro TV i-a „angajat” ca şi colaboratori pe durata turneului final pe Ciprian Marica, Laurenţiu Reghecampf sau Florin Răducioiu.

Sportpesurse.ro a aflat că analiştii cu „firmă” sunt plătiţi diferit. Fiecare cu cota lui. De exemplu, Laurenţiu Reghecampf ar încasa pentru această colaborare suma de 15.000 de euro, adică de două ori mai puţin decât Marica. Fostul atacant al naţionalei ar fi remunerat cu 30.000 de euro pentru comentariile pe marginea meciurilor ce se desfăşoară în Germania.

Chiar dacă de această dată a fost sărit din „schemă”, Victor Pițurcă ar fi fost şi el mai bine plătit decât primeşte Reghe acum. Fostul selecţioner, care a analizat pentru Pro TV partidele de la EURO 2020, turneu ce s-a jucat de fapt în 2021, ar fi primit 25.000 de euro pentru colaborarea pe care o avut-o la acea vreme.

Pro TV l-a ejectat pe Victor Pițurcă

Partidele pe care România le va disputa la turneul final, precum şi toate celelalte partide de la EURO 2024, vor fi transmise la Pro TV. Lista celor ce vor analiza meciurile în studio este deschisă de Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Alex Chipciu şi Laurenţiu Reghecampf.

Managerul FCSB, Mihai Stoica, va fi și el în studio, însă doar la câteva meciuri din fazele eliminatorii. Moderatorul emisiunilor va fi Costin Ștucan, iar co-moderator și invitat permanent va fi Cătălin Oprișan.

Reghecampf a numit singurii doi jucători de excepţie din naţionala României

Edi Iordănescu a mers la EURO 2024 cu cel mai slab cotat lot dintre toate ţările participante la competiţia din Germania. Chiar şi în aceste condiţii, avem şi noi un star: pe Radu Drăguşin, omul de 30 milioane de euro de la Tottenham.

Dar Laurențiu Reghecampf vede aţi doi jucători care ar putea face diferenţa pentru naţionala noastră.

”Înainte aveam cel puțin 2-3 jucători de mare calibru, ca Gică Hagi – Gică Popescu – Ilie Dumitrescu, apoi Adi Mutu – Cristi Chivu. Acum, Dennis Man este un jucător de excepție, poate ar fi și un Nicolae Stanciu, dar în momentul de față este dificil…

Însă calificarea naționalei la EURO va aduce beneficii, adică se va vorbi mult despre fotbalul românesc și despre fotbaliștii români!

Noi înainte, ca jucători, prindeam odată cu acele calificări la turneele finale contracte în Germania, Elveția, aveam 40-50 de fotbaliști care evoluau în campionatele puternice”, a explicat Reghecampf la sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare