Ce a anunţat Gaziantep pe contul oficial chiar în ziua în care Marius Şumudică a împlinit 53 de ani

Marius Şumudică are viaţă grea în Turcia. Gaziantep este pe locul 17 în clasament, direct retrogradabil, cu 28 de puncte adunate în 27 de etape. Conducerea clubului ia tot mai mult în calcul despărţirea de antrenorul român.

„În urma discuțiilor s-a ajuns la un consens că echipa noastră va depăși aceste zile grele în unitate și solidaritate”, au anunțat cei de la Gaziantep, zilele trecut.

Gaziantep l-a felicitat de ziua lui

Marius Şumudică a împlinit 53 de ani, luni, 4 martie. Chiar dacă relaţia dintre tehnician şi club e una încordată, Gaziantep a publicat pe conturile oficiale o urare la adresa antrenorului.

Pe pagina de Facebook a formației turce a apărut o fotografie cu antrenorul român, însoțită de mesajul „La mulți ani!”.

Acesta a fost felicitat, printre alții, de fiica sa Sarah, care i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale.

”La mulți ani celui mai bun tată din întreaga lume! Te iubesc necondiționat”, a scris Sarah Șumudică, pe Instagram.

Şumudică ţine cu dinţii de scaun

Marius Șumudică infirmă conflictul în care a intrat cu conducerea clubului.

„Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantep de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare