Şumudică, sunat de o echipă din Superligă, imediat după despărţirea de Gaziantep. Cum a reacţionat

Marius Șumudică (53 de ani) s-a despărţit de Gaziantep, după o serie de rezultate proaste. Antrenorul român a afirmat că ruptura s-a produs la dorinţa lui.

Gaziantep ocupă locul 18 în SuperLig, cu 28 de puncte, la un punct în spatele celor de la Karagumruk, formația aflată pe 16, primul loc deasupra ”liniei roșii”.

Şumudică, ofertat imediat după plecare

Liber de contract începând de azi, fostul campion cu Astra, în 2016, doreşte să ia o pauză. A dezvăluit că a primit o ofertă din România imediat după despărţirea de Gaziantep. Probabil, patronul din Superligă care l-a contactat pe Şumi este Adrian Mititelu, în ciuda faptului că l-a renumit, pentru a 10-a oară, pe Nicolo Napoli, la FCU Craiova.

„Eu luasem decizia de săptămâna trecută, indiferent de rezultatul de la Antalya.

Ţin mult la acest club, a fost destul de reu, am luat echipa după 6 etape cu 0 puncte şi am reuşit să facem 28 de puncte, la 1 punct de salvare.

Simţeam că ceva nu merge în direcţia corectă, am luat decizia să ne oprim.

Nu mă simţeam eu Şumudică. Nici pregătire de iarnă n-a existat, am găsit şi o echipă descumpănită când am preluat-o. Turcia e un campionat foarte greu. Punctele le faci extrem de greu.

Nu mai zic de ghinion. Nu mai contează, sunt lucruri care au trecut, ţin de trecut, mă simt uşurat.

Am simţit o ostilitate din partea presei şi am zis că n-are rost să continui şi să las o echipă într-o situaţie ok.Nici n-a apărut bine că plec, că deja îmi suna telefonul din ţară. Dar nu vreau acum…

Am vorbit deja să merg la doi antrenori în Europa, să urmăresc nişte antrenamente. Vreau să mă duc la FC Porto, la antrenamente.

Voi merge la Rapid – FCSB cu mare plăcere. În 21 de ani carieră nu prea am stat eu 3 luni acasă.

Îmi lipseşte fotbalul”, a spus Marius Şumudică la Digisport.

A acuzat arbitrajul din Turcia

După meciul pierdut cu Antalyaspor, Marius Şumudică acuzat arbitrajul din Turcia.

„La faza cu Maxim a fost penalty. Când VAR-ul îl cheamă pe arbitru, înseamnă că există ceva, trebuie să se uite la asta.

Se face tam-tam cu arbitrii la televizor și pot spune că arbitrii dau dovadă de puțin mai multă toleranță față de acele cluburi.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre această problemă, dar rezultatul este deja evident”, a spus Șumudică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare