Marele secret ascuns de Victor Ciutacu, vedeta de la România TV. Cu ce echipă simpatizează omul de televiziune

Victor Ciutacu, vedeta de la România TV, a dezvăluit în urmă cu mai mult timp în spațiul public cu ce echipă de fotbal din România simpatizează.

Cunoscutul jurnalist și realizator de emisiuni a recunoscut că este un fan al lui Dinamo și a explicat cum s-a ajuns la această situație, generată încă din anii ’70.

Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la România TV, este recunoscut pentru simpatia sa față de Dinamo

El s-a arătat afectat de situația care se înregistrează la formația din „Ștefan cel Mare” deja de câțiva ani buni, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere financiar și administrativ, dar, chiar și în aceste condiții, a ținut să sublinieze că atașamentul său față de „câinii roșii” nu se poate „dilua”.

„De când am început să mă uit la fotbal, prin ’70. Echipa Dinamo are un lung şir de victorii, de bucurii şi de momente de mândrie, dar şi de imense dezamăgiri.

Te naşti cu echipa cu care vei ţine toată viaţa, sunt în continuare dinamovist, mă doare ce se întâmplă la echipă. După părerea mea, spiritul dinamoviştilor adevăraţi s-a terminat odată cu generaţia lui Oneaţă Augustin, Ţălnar, Orac şi alţii.

De la meciul cu Sporting Lisabona, câştigat cu 2-0, a urmat un şir imens de dezamăgiri şi, hai să zic, doar câteva bucurii”, a spus Victor Ciutacu în urmă cu mai mult timp, potrivit gsp.ro.

Cum au ajuns Adrian Năstase și Dan Capatos să susțină clubul din „Ștefan cel Mare”

De altfel, este bine cunoscut în spațiul public din România faptul că foarte mulți oameni relevanți, dintr-un motiv sau altul, pentru societate au afinități pentru Dinamo. Pe această listă pot fi trecute, de exemplu, nume precum Ștefan Bănică Jr., Dan Capatos sau Adrian Năstase.

„La şapte ani, mergeam la înot, aveam un profesor extraordinar care ne muncea până ameţeam. Ţin cu Dinamo nu numai pentru că am făcut sport acolo. În general, m-am legat de antrenorii, jucătorii şi de suporterii acestei echipe frumoase. Pe stadion am fost pentru prima dată la opt ani, cu tatăl meu, care era dinamovist”, a povestit, cu aceeași ocazie, fostul premier al României.

Totodată, și Dan Capatos a vorbit la acea vreme pe larg despre momentul care a declanșat pasiunea sa pentru formația alb-roșie:

„Pentru că n-aş putea fi stelist, rapidist şi, culmea, nici măcar petrolist, deşi Petrolul Ploieşti este echipa oraşului în care m-am născut.

Este greu să vă explic de ce Dinamo, pentru că trebuie să fac apel la amintiri din perioada în care aveam 5-6 ani. Ţin minte că în clasa I, pe un caiet, pe care mama mi-l îmbrăcase frumos într-o copertă de vinilin, mi-am lipit un abţibild cu sigla de atunci a clubului Dinamo.

Era acel D frumos caligrafiat pe un steag roş-alb. Eram mândru nevoie mare, pentru că nu se găsea pe nicăieri, era totuşi 1979. De atunci acea siglă, acele culori mi s-au lipit practic de inimă”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare