EXCLUSIV | Andrei Nicolescu comentează posibila implicare a „greilor” Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac la Dinamo: „Apreciez gesturile de lider”

Dinamo se pregăteşte pentru un viitor frumos. Chiar dacă echipa luptă acum pentru evitarea retrogradării, fanii „câinilor” s-ar putea bucura de vremuri mult mai însorite.

Aşteptaţi de decenii să se implice la formaţia din „Ştefan cel Mare”, Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac ar putea face, în sfârşit, acest pas.

Nicolescu apreciază gesturile lui Mircea Lucescu

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a comentat ipoteza ce stă acum pe buzele tuturor sporterilor. Se vor alătura sau nu Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac proiectului de la Dinmao?

„Apreciez gesturile de lider ale lui Mircea Lucescu şi că şi-a răpit din timpul dumnealui pentru a veni la Săftica.

Ne-a transmis energia dânsului, a vorbit cu jucătorii şi cu Mister Kopic.

Dacă domnul Lucescu va dori vreodată mai mult decât atât, noi suntem aici.

În ceea ce-l priveşte pe domnul Ion Ţiriac, nu-mi permit eu să discut despre planurile sale”, a spus Andrei Nicolescu pentru Sportpesurse.ro.

Rică Răducanu spune că Lucescu şi Ţiriac sunt „deja acolo”

Rică Răducanu a continuat, discutând pe marginea unei posibile activități a celor două personalități ale sportului românesc de la Dinamo.

„Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e… cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”, a spus Rică Răducanu pentru fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare