Mama lui Cristi Borcea s-a combinat cu Gigi Nețoiu pentru o afacere de milioane. Dispare faimosul restaurant „Doi cocoși”

Familia Borcea se pregăteşte pentru un nou „tun” pe piaţa imobiliară. Elena Borcea, mama fostului acţionar de la Dinamo, şi Gigi Neţoiu, ex-conducător în Ştefan cel Mare şi el, vor să ridice un ansamblu rezidenţial de 102 apartamente, în locul complexului care găzduiește celebrul restaurant „Doi Cocoși“, din nordul Bucureștiului.

Complexul Turistic International Doi Cocoși, firma prin care Borcea și Nețoiu dețin restaurantul, a primit undă verde de la autorităţi să demoleze toate cele 7 corpuri de clădri, de pe o suprafaţă de 2.200 metri pătraţi. Astfel, vor dispărea un minihotel, o sală de forță, birouri, un magazin, un atelier și un atelier pentru tipăriri.

Vor construi un ansamblu rezidențial cu două subsoluri

Ce apare în locul faimosului restaurant „Doi cocoşi”? Un ansamblu rezidențial cu două subsoluri, parter și 9 etaje, ultimele 3 retrase, care să cuprindă 102 apartamente, potrivit Profit.ro. Noua construcție propusă va avea o suprafață desfășurată de circa 18.700 de metri pătrați și va ocupa aproximativ jumătate din teren.

De asemenea, familia Borcea şi-a extins investiţiile imobiliare şi în zona de sud a Constanţei, printr-o firmă deținută în proporție de 50% de Patrick Borcea, fiul lui fostului acţionar al „câinilor”.

„Zgârie-nori” şi lângă Petrom City

Cristi Borcea se pregăteşte să ridice un cartier rezidenţial şi lângă Petrom City. Prin Transpeco, firma sa, omul de afaceri a depus cerere de avizare pentru construirea unui ansamblu rezidențial premium în locul autobazei sale.

Dar fostul preşedinte executiv din Ştefan cel Mare nu numai investește, ci şi încasează sume generoase. De exemplu, în 2020, a obţinut suma de 1.9 miliaone de euro pentru apartamentul său de la Miami.

Borcea, interzis la Dinamo!

Dacă în afaceri îi merge de minune, Cristi Borcea nu prea mai are legături cu fotbalul. Eugen Voicu, actual acţionar la Dinamo, nici nu vrea să audă de revenirea lui Borcea în „Ştefan cel Mare”.

“Nu ne-a contactat (n.r.: Cristi Borcea) şi nu este profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut. Cum erau pe vremea dumnealui, pe vremea altora”, a spus Voicu la fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare