Lovitură pentru Gigi Becali! Denis Alibec a refuzat transferul la FCSB și a spus unde vrea să joace

Denis Alibec (32 de ani) are șanse mici să mai continue în Qatar și din această vară, iar pe urmele atacantului român sunt mai multe echipe din Europa.

Denis Alibec nu vrea să revină la FCSB

Printre acestea se regăsesc inclusiv FCSB și Farul, iar Gigi Becali a visat la repatrierea atacantului în această vară. Cu toate acestea, Denis Alibec a refuzat un transfer la campioana României și a dezvăluit că în țară va mai lucra doar sub comanda lui Gică Hagi, cel care i-a relansat cariera de câte ori a avut ocazia.

Totodată, Denis Alibec l-a îndrumat pe Louis Munteanu să nu vină la FCSB, ci să revină în Italia, la Fiorentina.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate„, a spus Denis Alibec, potrivit AS.ro.

Reamintim că Denis Alibec a plecat cu scandal de la FCSB. În 2018, Gigi Becali îl numea obraznic pe atacant și spunea că a stricat toată echipa, iar mai apoi îl punea liber de contract.

Ce spunea mama lui Denis Alibec despre viitorul fotbalistului

Mama lui Denis Alibec a dezvăluit, recent, în exclusivitate pentru Sport pe Surse, că atacantul se va pregăti alături de cei de la Farul înainte de a da curs convocării pentru EURO 2024.

„Abia așteaptă Euro. Are și destule oferte din Europa și din zona arabă, dar i-a anunțat pe toți că nu decide nimic decât după turneul final. Devine acum liber de contract. Știu, e un risc, dar și-l asumă. Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”, a spus Emilia Stroe.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare