EXCLUSIV Denis Alibec briliant la ultima partidă în Qatar: două goluri, dar arbitrii l-au masacrat! Mama lui a asistat la meci: ”E necăjit, dar abia așteaptă Euro! Se va pregăti cu Hagi!”

În tricoul lui Muaither, Denis Alibec, 33 ani, a încheiat sezonul în Qatar cu o eliminare la loviturile de departajare în Cupa Emirului. A înscris un gol în prima repriză și unul la penalty-uri, altul i-a fost anulat pentru un ofsaid inventat. Mama internaționalului a văzut din tribună reprezentația finală a fiului său în țara ultimului Mondial

Denis Alibec, eroul trist din Cupa Emirului Qatar

Euro se apropie cu pași repezi, iar Denis Alibec e primul selecționabil care încheie sezonul oficial. Internaționalul a jucat joi seara ultimul meci la Muaither, în Qatar. După ce a terminat campionatul pe ultimul loc, a ieșit și din Cupa Emirului, 4-5 la loviturile de departajare cu Al-Wakrah. Dar Denis a fost eroul partidei. A deschis scorul, arbitrii i-au anulat ridicol un gol pentru un ofsaid imaginar, deși s-a utilizat tehnologia VAR, a mai marcat și la penalty-urile din final. Mama lui, Emilia Stroe, a urmărit din tribună întreaga reprezentație a fiului său, care încheie cu o partidă bună un sezon cenușiu. Mai departe, răspunsurile sunt în agenda lui Edi Iordănescu!

A plecat din propria jumătate, dar VAR i-a anulat stupid golul: ”Ofsaid!”

Denis a marcat în prima repriză un gol spectaculos, după o pivotare în careu și o finalizare în forță. La câteva minute distanță, a introdus din nou mingea în plasă, dar arbitrii i-au anulat reușita pentru un ofsaid inventat.

Alibec fusese lansat cu o pasă lungă, plecase singur spre poarta adversă puțin din interiorul propriei jumătăți de teren, a înscris, dar ”centralul” i-a refuzat punctul în mod bizar după intervenția ridicolă a colegilor din cabina VAR. Decizia a iscat confuzie, proteste, dar nimic nu s-a mai putut schimba.

Partida s-a încheiat la egalitate după 120 de minute, 3-3, iar învingătoarea s-a stabilit la penalty-uri. Muaither a ratat două șuturi, rivalii numai unul, așa că trupa lui Alibec a părăsit deja Cupa Emirului în faza optimilor de finală. Dar Denis a punctat fără emoții de la punctul cu var și apoi l-a ironizat discret pe goal-keeper, care plecase în partea opusă.

Decide doar după Euro unde va semna din vară”

Emilia Stroe, mama lui Denis, a asistat din tribună la meciul disputat pe stadionul ”Jassim Bin Hamad” din Doha. ”A fost foarte frustrant ce au pățit Denis și echipa. Decizii controversate ale arbitrilor! Meritau să câștige. Denis e destul de necăjit de rezultatele din Qatar. E obișnuit doar să câștige”, a spus Stroe pentru sportpesurse.ro.

Denis Alibec a fost vizitat de mama sa la ultimul meci din Qatar

A continuat: ”Mai rămâne acolo două-trei zile ca să-și strângă bagajele și să revină în țară. Abia așteaptă Euro. Are și destule oferte din Europa și din zona arabă, dar i-a anunțat pe toți că nu decide nimic decât după turneul final. Devine acum liber de contract. Știu, e un risc, dar și-l asumă. Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”.

Din țară, Gigi Becali a anunțat și el că ar vrea să-l readucă la FCSB pe Alibec. Dar planurile jucătorului îl vor pune pe hold pe patronul din Pipera.

37 meciuri a jucat Denis Alibec pentru prima reprezentativă a României, reușind să marcheze 5 goluri

700.000 de euro este cota lui Alibec pe portalul transfermarkt.com

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare