Lionel Messi intră în istoria Copa America! Victorie fără probleme la debut

Argentina și Canada s-au întâlnit față în față la primul meci de la Copa America. Campionii mondiali au învins cu scorul de 2-0, iar Lionel Messi (36 de ani) a intrat în istoria Campionatului American din SUA.

Lionel Messi a înregistrat un nou record la Copa America

În partida de deschidere a turneului Copa America, Argentina a învins cu scorul de 2-0 echipa Canadei, joi, la Atlanta. Campionii mondiali s-au impus prin golurile marcate de Julian Alvarez, atacantul lui Manchester City, care a deschis scorul în debutul reprizei secunde (49), şi Lautaro Martinez, jucătorul echipei Inter Milano şi golgheterul ediţiei trecute din Serie A, care a închis tabela în minutul 88. Messi, care va împlini 37 de ani pe 24 iunie, a oferit pasele decisive la ambele goluri ale argentinienilor în acest meci din Grupa A a competiţiei.

Odată cu această victorie, Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate la această competiţie (35). Decarul este cu un meci în plus faţă de chilianul Sergio Livingstone (34 de meciuri, între 1942 şi 1953), cu cu care a împărţit până acum acest record.

Leo Messi n-a mai stat pe gânduri și l-a avertizat pe Mbappe

Starul argentinian, Leo Messi, se pregătește intens pentru a lupta la câștigarea titlului de campion. Însă, acesta a declarat ca va fi cu un ochi și pe turneul final din Europa, EURO 2024.

Decarul Argentinei a auzit declarația lui Kylian Mbappe care a spus că ”un EURO e mai tare decât o Cupă Mondială”, iar Messi a ținut neapărat să îi dea o replică.

„Mbappe a spus asta? Mbappe s-a gândit măcar și la echipele din America de Sud? El a mai vorbit despre lucrurile astea și înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanță competiției în care joacă.

Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, naționale care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares.

Cele mai bune echipe sunt la Cupa Mondială. E locul campionilor mondiali. De aceea toată lumea vrea să fie campion mondial.” a declarat Leo, potrivit as.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare