Laurențiu Reghecampf are un simplu sfat pentru Cristiano Ronaldo! Ce părere are tehnicianul despre starul Portugaliei

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a dezvăluit că EURO 2024 a fost ultimul turneu final de Campionat European din cariera sa. Odată cu această veste, antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) e de părere că decizia lui CR7 este una foarte bună și că nu ar trebui să mai joace la nivel internațional.

Laurențiu Reghecampf, „La un moment dat nu poți să mai faci față”

Cristiano Ronaldo nu a avut tocmai cele mai bune evoluții la EURO 2024. Starul lusitan nu a reușit să marcheze în acest turneu final, iar evoluțiile lui nu au fost tocmat ajutătoare pentru coechipierii săi.

Reghecampf spune că Ronaldo are o formă fizică de invidiat pentru vârsta sa, însă nu mai reușește să țină pasul cu restul jucătorilor. Antrenorul îl sfătuiește pe Ronaldo să ia o decizie privind naționala în această vară.

Ceea ce înseamnă Cristiano Ronaldo, sau ce a însemnat, e foarte greu să vorbești despre el. Să găsești cuvintele directe și să nu jignești ce a reprezentat pentru fotbal. Clar nu este la nivelul cel mai mare. Nu cred că va mai putea ajunge la nivelul la care a jucat la Real Madrid sau la Juventus. E momentul să se gândească bine și să termine cu echipa națională. Nivelul e prea mare.

Nu ai ce spune despre el în ceea ce privește nivelul de antrenament. E un exemplu în Arabia Saudită. Dar din ce am văzut la echipa națională e cu un pas în spatele tuturor. Are ambiție, dar la un moment dat nu poți să mai faci față.” a spus Laurențiu Reghecampf,  la Studio EURO 2024.

Cristiano Ronaldo vrea să joace un meci oficial alături de fiul său

Ajuns la 39 de ani, Cristiano Ronaldo nu pare că are de gând să se retragă din fotbal, chiar dacă evoluțiile sale nu mai sunt cele din trecut.

Adrian Mutu, care s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în această vară, a dezvăluit că starul lusitan își dorește să joace un meci oficial alături de fiul său. În prezent, Cristiano Ronaldo junior are 14 ani și evoluează pentru juniorii lui Al-Nassr.

Până acum, Cristiano Ronaldo junior a arătat că are multe calități și este capabil să-i calce pe urme tatălui său.

Asta e motivația lui adevărată. Faptul că vrea să joace un meci oficial cu băiatul lui și de asta nu se lasă. Bine, la Al-Nassr se poate, dacă era la altă echipă, nu știu, Real Madrid, era mai greu. Să joace o repriză, peste un an, nu cred că e imposibil”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Iamsport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare