Ladislau Boloni, scandal monstru la Metz după înfrângerea cu Saint-Etienne! A răbufnit la adresa căpitanului echipei: „Trebuie să îi reziliem contractul”

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a pierdut joi seară în deplasare meciul tur cu Saint-Etienne din barajul de menținere/promovare în Ligue 1 cu scorul de 2-1.

Returul a fost programat să se dispute duminică, 2 iunie, cu începere de la ora 18:00, ora României, așa că antrenorul român în vârstă de 71 de ani are foarte puțin timp la dispoziție să pregătească acest duel decisiv.

Ladislau Boloni și-a certat în mod public căpitanul după meciul pierdut de Metz în deplasare cu Saint-Etienne

Cu atât mai mult cu cât atmosfera din vestiarul echipei sale este una extrem de tensionată. La finalul jocului pierdut pe „Stade Geoffroy-Guichard”, Matthieu Udol, fundaș stânga în vârstă de 28 de ani, căpitanul lui Metz, a făcut o remarcă ce l-a deranjat teribil pe Boloni.

El a spus la flash-interviul oferit pentru beIN Sports că a avut impresia că echipei i-a lipsit dorința în această partidă tur, fapt care, în mod evident, nu i-a picat deloc bine fostului selecționer al echipei naționale a României.

Întrebat la scurt timp în legătură cu această chestiune, Ladislau Boloni a răbufnit la adresa căpitanului echipei sale și a spus, citat de RMC Sport: „Lipsă de dorință? Dacă este vorba despre lipsă de dorință, atunci este o greșeală profesională. Așa că ar trebui să îi reziliem contractul. Acestea sunt erori de comunicare. Cum este posibil ca cineva să spună că grupul nu și-a dorit?”.

Antrenorul român s-a mai aflat recent în centrul unui astfel de episod

Nu este pentru prima dată când Boloni intră într-o astfel de contră cu un jucător al său pe acest final de sezon. La începutul lunii aprilie, el l-a criticat în mod public pe portarul Alexandre Oukidja, iar ulterior acesta a oferit o reacție cu tentă ironică la adresa antrenorului său prin intermediul rețelelor sociale, motiv pentru care a primit o sancțiune disciplinară din partea clubului.

„Antrenorul are tacticile lui. Noi, jucătorii, dacă nu suntem de acord, ne vorbim între noi și facem propriile alegeri. Avem un antrenor, un staff, îi ascultăm și dacă nu merge bine, luăm lucrurile în propriile mâini. Aplicăm instrucțiunile, dar dacă nu merge bine pe teren, ne vorbim și încercăm să schimbăm lucrurile”, a transmis atunci jucătorul lui Metz.

În acest context foarte tensionat, se naște întrebarea dacă nu cumva ar urma ca Ladislau Boloni să fie demis de Metz chiar și în condițiile în care ar reuși până la urmă să salveze echipa de la retrogradare, întrucât este destul de clar că tehnicianul român nu este prea agreat în acest moment de către jucătorii săi, sau cel puțin de o parte dintre ei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare