L-au văzut la EURO 2024 şi s-au convins că este fundașul de care au nevoie. O mare echipă a Europei insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin

Radu Drăgușin (22 de ani) a jucat în toate cele trei partide ale României din grupele lui EURO 2024. Fundașul lui Tottenham are o cotă foarte bună în Europa. De altfel, el a ajuns în Insulă contra sumei de 30 de milioane de euro.

Internaţionalul nostru n-a devenit însă un om de bază la Spurs, iar o plecare de la Londra, în această vară, nu este exclusă.

Napoli insistă pentru Drăguşin

Stoperul care a impresionat în Serie A, la Genoa, poate reveni în fotbalul italian. Antonio Conte, noul antrenor al lui Napoli, este mare fan Radu Drăguşin şi l-ar vrea pe apărătorul român.

Napoli Calcio News a transmis că fosta campioană din Peninsulă a rămas interesată de jucătorul crescut de Juventus încă de când acesta evolua la Genoa.

La Tottenham, Radu Drăgușin a evoluat în nouă partide, majoritatea din postura de rezervă.

Drăgușin le-a mulţumit celor de la Genoa

Plecat la începutul anului de la Genoa la Tottenham, Radu Drăgușin nu a putut uita perioada petrecută la formația din Serie A. Într-un interviu acordat pentru presa din Italia, fundașul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale echipe și a staff-ului tehnic condus de Alberto Gilardino.

„La Genoa am crescut mult datorită mediului de acolo. Am primit susținere din partea oamenilor, din partea întregului staff. Este un club la care am învățat multe.

Și le mulțumesc foarte mult pentru afecțiunea pe care mi-o arată, înseamnă că am demonstrat ceva în timpul petrecut acolo. Le doresc mult succes în sezonul viitor.

(n.r. despre EURO 2024) Este o competiție care până în acest moment a mers foarte bine. Dar vreau să ajungem mai departe și să atingem obiective mai înalte. Vreau să-mi continui drumul cu România”, a spus Drăgușin, potrivit presei din Italia.

Presa din Anglia, la picioarele românului

Calificarea României în optimile de la EURO 2024 le-a atras atenţia şi jurnaţiştilor britanici. Aceştia au stat cu ochii pe naţionala noastră şi pentru că Radu Drăguşin evolează în Insulă, la Tottenham.

Jurnaliştii de la BBC l-au considerat pe Radu Drăguşin cel mai bun jucător al partidei România – Slovacia, 1-1, din grupa E. Următorul român din acest top al britanicilor este Ianis Hagi, care a primit nota 7,79.

La polul opus se află Adrian Rus, cu nota 6,2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare