L-a dat de gol! Cum va arăta costumul de nuntă al lui Ianis Hagi: „Ştie ce vrea! Este un cunoscător în domeniu”

Ianis Hagi (25 de ani) urmează să aibă nunta cu logodnica sa, Elena Tănase (24 de ani), pe data de 14 iulie.

Cum va arăta costumul de nuntă al lui Ianis Hagi

Cu 5 zile înaintea marelui eveniment, Ianis Hagi a fost dat de gol de către consilierul său vestimentar. De ținuta fotbalistului s-a ocupat Claudiu Mănescu, iar aceasta a dezvăluit că internaționalul român va avea două ținute elegante, iar ambele vor fi de culoare închisă, o nuanță care inspiră eleganță, dar și seriozitate.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră. 

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. 

Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu”,  a spus Claudiu Mănescu, potrivit Orange Sport.

Ianis Hagi nu mai face nunta la Constanța

Inițial, Ianis Hagi își dorea ca marele eveniment din viața sa să aibă loc acasă, la Constanța. În cele din urmă însă, internaționalul român și viitoarea sa soție s-au răzgândit și au ales să facă nunta lângă București, fie la Palatul Snagov, fie la Palatul Mogoaşoaia, anunță OrangeSport.

Evenimentul este programat pe data de 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala Campionatului European din Germania. Conform sursei menționate anterior, nunta lui Ianis Hagi va costa aproximativ 100.000 de euro.

Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim.

(n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, spunea Gică Hagi, după cununia civilă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare