Karma se întoarce! Lamine Yamal s-a dus direct la cameră și a avut un simplu mesaj, imediat după calificarea în finala EURO 2024

Spania a învins Franța în semifinala EURO 2024, scor 2-1. Așadar, ibericii au prins locul în finala Campionatului European. Lamine Yamal (16 ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, iar la finalul partidei, puștiul a avut un mesaj pentru francezi.

Lamine Yamal s-a dus la cameră și a zis, „Vorbește acum!”

„Puștiul-minune” al Barcelonei a reușit să devină cel mai tânăr marcator (16 ani și 362 zile) din istoria Campionatului European grație golului din minutul 21. Execuția de senzație a fost trimisă de la 25 de metri, a lovit vinclul și mai apoi l-a învins pe Maignan. 

Yamal a înscris golul chiar din fața lui Adrien Rabiot (29 de ani). Chiar înaintea meciului, francezul a avut un mesaj pentru Lamine Yamal. Până la începerea partidei, puștiul i-a oferit un răspuns tăios.

Evident, i-ar putea fi greu într-o semifinală de turneu de așa anvergură. Trebuie să punem presiune pe el și să îl scoatem din zona de confort. Ca să ajungă într-o finală, trebuie să facă mai mult decât până acum.” a declarat Adrien Rabiot.

Mișcă-te în tăcere, vorbește doar când poți spune șah-mat.” a transmis Yamal înaintea meciului.

După fluierul final, Yamal a oferit și un ultim verdict pentru Adrien Rabiot. Puștiul a mers „glonț” la cameră și a transmis mesajul „Vorbește acum!”.

Kylian Mbappe, umilit după eliminarea Franței de la EURO 2024

Publicația Mundo Deportivo nu s-a abținut și a dat un titlu dureros pentru superstarul francez: ”Mbappe nu are mască pentru a vedea mai bine golul lui Yamal!”.

Kylian Mbappe nu a reușit, însă, să facă diferența pentru  Franța. După înfrângerea suferită, Kylian Mbappe a declarat că această competiție este un eșec pentru echipa sa. 

„În fotbal, ești bun sau nu ești bun. Eu nu am fost bun. E un EURO ratat pentru mine. Voiam să fiu campion european.

EURO pentru noi a fost un eșec. Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem. Este fotbal. Trebuie să mergem mai departe. A fost un an lung, plec în vacanță să mă odihnesc, îmi va prinde foarte bine. O problemă fizică sau psihologică? Nu, asta a fost tot. Nu trebuie să complicăm prea mult fotbalul. Am fost buni și plecăm acasă, e simplu. Trebuie să mă odihnesc. Apoi, voi începe o nouă viață.” a transmis Kylian Mbappe, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare