Jurgen Klopp poate renunța la cariera de antrenor! Afirmații uluitoare ale marelui tehnician al lui Liverpool

Jurgen Klopp (56 de ani), antrenor la Liverpool pentru încă o etapă, a făcut unele dezvăluiri incredibile legate de viitorul carierei sale.

După nouă ani în care s-a acoperit de glorie pe „Anfield Road”, super-tehnicianul neamț al „cormoranilor” se va despărți de fosta campioană a Europei. În locul său va veni Arne Slot, actual manager la Feyenoord, care a anunțat personal că înțelegerea sa cu Liverpool este rezolvată.

Jurgen Klopp, dezvăluiri-șoc despre viitor: „S-ar putea ca asta să fi fost”

În perioada petrecută alături de legendarul club din Premier League, Jurgen Klopp a reușit să le aducă suporterilor titlul, așteptat de mai bine de un sfert de secol. Neamțul a cucerit și trofeul Champions League, după o finală disputată contra lui Tottenham în 2019. „Cormoranii” s-au impus lejer în fața actualei echipe a lui Radu Drăgușin, scor 2-0.

Potrivit reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano, Jurgen Klopp ar putea lua o decizie devastatoare pentru iubitorii „sportului rege”. Germanul ar putea renunța la cariera sa de antrenor.

Dacă acest lucru nu este momentan sigur, cert este că pauza pe care tehnicianul lui Liverpool și-o va lua ulterior despărțirii de englezi va fi una lungă. Fără doar și poate, Klopp a anunțat că nu va mai pregăti un alt club din Anglia.

„Va fi o pauză lungă, cu siguranță. S-ar putea ca asta să fi fost. Perioada mea petrecută în Anglia este gata, nu voi mai pregăti o altă echipă de aici. Dacă voi antrena din nou, nu o voi face în apropiere”, a precizat Jurgen Klopp, potrivit lui Fabrizio Romano

NU RATA: VIDEO. Momente emoționante pe „Anfield Road”! Cum și-a luat la revedere Jurgen Klopp de la angajații lui Liverpool

Marele antrenor l-a numit „nenorocit” pe Thibaut Courtois

În cadrul ultimei conferințe de presă pe care Jurgen Klopp a susținut-o din postura de antrenor al lui Liverpool, înaintea ultimului meci de campionat, împotriva lui Wolverhampton, acesta a rememorat finala Champions League din urmă cu doi ani.

Atunci, Real Madrid a devenit campioana Europei pentru a 14-a oară în istorie, după succesul la limită, scor 1-0, împotriva lui Liverpool.

Thibaut Courtois, portarul belgian al „galacticilor”, l-a adus pe Jurgen Klopp în pragul disperării în acel duel colosal. Goalkeeper-ul campioanei din La Liga i-a refuzat golul grupării din Premier League de 11 ori pe parcursul acelei finale.

Jurgen Klopp a comentat acea partidă, caracterizându-l pe Courtois drept „nenorocit” pentru prestația sa fenonemală.

„În acel joc, am tras la poartă la fiecare trei minute, dar au avut un portar cu 12 mâini. Apoi, am vorbit despre greșeala pe care am făcut-o și am vorbit despre faptul că ne puteam apăra mai bine. Au fost prost plasați în 23 de ocazii și nu i-am pedepsit. Nu a fost din cauza apărării lor, ci din cauza nenorocitului de Courtois”, a afirmat Jurgen Klopp, conform presei iberice.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare