Darius Olaru și Nana Antwi și-au aflat suspendările, după FCSB – Botoșani 3-2. Cum ar putea arăta echipa lui Gigi Becali în meciul de etapa viitoare

FCSB a învins cu 3-2 FC Botoșani într-un meci din etapa cu numărul 27 din SuperLiga României, dar roș-albaștrii au plătit scump acest succes. Darius Olaru și Nana Antwi au primit cartonașul roșu, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF a analizat aceste cazuri și a decis câte etape vor fi suspendați jucătorii, dar și care sunt amenzile.

Câte etape au fost suspendați Darius Olaru și Nana Antwi

FCSB a învins cu 3-2 FC Botoșani și s-a distanțat la zece puncte de principalele urmăritoare: CFR Cluj și Rapid. Roș-albaștrii au terminat partida în doar opt jucători de câmp. Nana Antwi a fost eliminat după doar 16 minute în primul său duel în care a fost titular, iar Darius Olaru a plecat la cabine în minutul 86. Cele două cazuri au fost analizate astăzi, 26.02.2024, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Nana Antwi a fost suspendat o etapă și va plăti o amendă de 740 de lei, după cum anunță site-ul LPF.ro.

În ceea ce îl privește pe Olaru situația a fost ceva mai stranie. „Centralul” partidei, Cătălin Ion Buși, i-a arătat cartonașul galben, după ce mijlocașul l-a agățat pe Jaly Mouaddib la aproximativ 20 de metri de poarta lui Ștefan Târnovanu, dar a decis să-l elimine după intervenția din camera VAR. Căpitanul echipei a fost suspendat două etape și va achita și o amendă de 3.000 de lei. FCSB va înfrunta în următoarele două partide FC Voluntari, în deplasare și Petrolul pe teren propriu.

Kaprof de la FC Botoșani a fost suspendat o etapă și amendat cu aceeași sumă de bani ca Nana Antwi, după ce a primit două cartonașe galbene.

Cum va arăta FCSB în duelul cu FC Voluntari

FCSB nu are un lot prea numeros, iar absența lui Darius Olaru va fi o adevărată „piatră de moară”. Locul lui Antwi va fi luat de Valentin Crețu, în condițiile în care Pantea, jucător eligibil pentru regula U21 este accidentat. Pentru înlocuirea lui Olaru există trei variante: fie David Miculescu ajunge atacant, fie va juca Octavian Popescu în spatele lui Băluță și Luis Phelipe în banda dreaptă. Exista și varianta unui sistem cu trei mijlocași la închidere, Șut, Lixandru și Baba Alhassan.

Echipa probabilă este următoarea: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut, Lixandru – Phelipe, Oct. Popescu, Coman – Băluță

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare