Jucătorii României, întâmpinaţi ca nişte eroi la hotelul din Wurzburg! Tricolorii au petrecut cu suporterii şi cu focuri de artificii

România a fost senzaţia zilei de luni la EURO 2024. Victoria entuziasmantă în faţa Ucrainei, 3-0, a făcut înconjurul Europei, iar cei aproape 40.000 de fani din tribunele arenei din Munchen au creat un spectacol apreciat în presa continentală.

Elevii lui Edi Iordănescu au sărbătorit cum se cuvenea victoria de senzație. Petrecerea s-a dezlănţuit imediat după fluierul final, cât și ulterior, la vestiare.

Artificii la hotelul din Wurzburg

Delegaţia României a ajuns aseară, târziu, după ora 23.00, înapoi în cantonamentul din Wurzburg, baza aleasă pentru turneul final. Gazdele hotelului la care sunt cazaţi tricolorii şi-au aşteptat oaspeţii cu focuri de artificii. De asemenea, câteva sute de fani au ţinut neapărat să sărbătorească şi ei alături de jucători.

Vasile Mogoș, fundașul de la CFR Cluj, a fost în mare vervă. A devenit sufletul petrecerii, în timp ce purta o boxă prin faţa suporterilor.

Conform celor mai recente informaţii, antrenamentul naţionalei de astăzi, marţi, va începe la ora 18.30 şi va fi deschis presei doar în primul sfert de oră.

Au cântat „Made in Romania” în vestiar

Nicușor Bancu, integralist în partida cu Ucraina, a dezvăluit la final că el și coechipierii lui au ascultat mai multe piese, iar prima dintre ele a fost, așa cum era de așteptat în mare măsură, „Made in Romania”, melodia care a devenit celebră la nivel internațional în ultimele săptămâni după ce a început să fie ascultată în vestiarele mai multor echipe de club importante din Europa, cu diferite ocazii.

Altfel, jurnaliștii englezi s-au arătat pur și simplu încântați de naționala României după victoria de senzație obținută de aceasta în meciul de debut la EURO 2024 contra Ucrainei.

Pe lângă golul monumental marcat de Nicolae Stanciu în prima repriză, ei au apreciat extrem de mult atmosfera creată de cei peste 30.000 de fani români prezenți pe „Allianz Arena” din Munchen pentru această partidă.

Ultrașii români au reușit la acest meci cu Ucraina să introducă și câteva torțe pe care le-au aprins în diferite momente ale jocului, în special după golurile marcate de „tricolori”.

Niciuna dintre ele nu a ajuns însă pe gazon, iar elementul pirotehnic a contribuit din plin de această dată la spectacolul din tribune, care a fost apreciat de toți jucătorii echipei naționale, dar și de selecționerul Edi Iordănescu, ei exprimându-se în acest sens la finalul meciului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare