Ivaylo Petev are „pile” la Edi Iordănescu și poate rezolva situația convocării lui Alex Mitriță la EURO 2024: „Este prietenul meu, dar îmi spun doar părerea”

La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid 2-1, Ivaylo Petev, antrenorul bulgar al grupării din Bănie, a fost întrebat, printre altele, și despre o eventuală convocare a lui Alex Mitriță la EURO 2024 și a dezvăluit că are o relație de prietenie cu selecționerul Edi Iordănescu.

Bineînțeles, este puțin probabil ca acest aspect să conteze în această ecuație, dar, chiar și așa, tehnicianul oltenilor și-a reiterat punctul de vedere cu privire la acest subiect.

Poate Ivaylo Petev rezolva ecuația convocării lui Alex Mitriță de către prietenul Edi Iordănescu la EURO 2024?

El consideră că „elevul” său, cel care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în partida de sâmbătă seară, are toate atuurile pentru a putea face față cu brio la turneul final din Germania, din vara acestui an.

„Cartonașul roșu ne-a amintit că trebuie să jucăm. Cred că am meritat să câștigăm, cu o echipă foarte bună. Am jucat cu un om mai puțin, aproape 45 de minute, cu tot cu prelungiri.

Felicit jucătorii, felicit suporterii, au fost al 12-lea jucător. Ceea ce trebuie să lucrăm este capitolul psihic. Oamenii care au intrat de pe bancă au contribuit la o apărare bună, ăsta a fost atuul principal. Am băgat încă un fundaș, am reușit un contraatac bun. Dacă atunci reușeam să dăm gol, meciul era mult mai liniștit. Îi felicit încă o dată pe jucători, s-au dăruit din plin.

„E și prietenul meu, eu doar îmi spun părerea, el e omul care stabilește”

(n.r. despre Mitriță) Nu o dată am vorbit despre importanța lui în echipă, a fost căpitan azi, e un lider și a arătat exact ceea ce trebuia să fie. (n.r. despre meciul cu FCSB din etapa viitoare) Înainte de asta avem alt meci (n.r. cel de Cupă cu Oțelul Galați), nu mă gândesc la campionat, mă gândesc la meciul care urmează, după aceea ne gândim și la meciul acela.

(n.r. dacă va menaja câțiva jucători în partida cu Oțelul) Nu, dimpotrivă, nu separăm meciurile, cel mai important e cel care urmează, după vedem starea tuturor jucătorilor, dacă sunt probleme, o să îi înlocuim.

(n.r. despre o eventuală convocare a lui Alex Mitriță la EURO 2024) Nu o dată am răspuns la acest lucru, asta e părerea mea, că el are locul lui în echipa națională a României. Este și prietenul meu (n.r. despre Edi Iordănescu), dar spun doar părerea mea, el e omul care stabilește”, a spus Ivaylo Petev la finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid 2-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare