Ivaylo Petev a anunțat obiectivul Craiovei înaintea derby-ului cu Rapid: ”Asta visăm!” Ce probleme de lot are

Ivaylo Petev (48 de ani) a declarat la conferința de presă că își dorește ca Universitatea Craiova să continue forma bună din ultima vreme. Oltenii primesc vizita celor de la Rapid, în derby-ul etapei 29 din Superliga.

Universitatea Craiova – Rapid este programat luni, de la 20:00. Oltenii au două victorii la rând și vor să continue seria și în meciul cu ocupanta locului secund. De partea cealaltă, giuleștenii speră să țină ritmul cu liderul FCSB, cu atât mai mult cu cât urmează meciul direct.

Ivaylo Petev, despre presiunea din vestiarul Craiovei

Bulgarul a recunoscut că Rapid are o echipă puternică. Are un mesaj pentru jucători, de la care așeptă aceeași atitudine din ultimele patru partide.

”Vom întâlni o echipă bună a campionatului, care a investit foarte mult în transferuri, sper să fie un meci bun. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi sper să luăm cele 3 puncte. Presiunea pentru noi se va termina numai când la lua sfârşit sezonul, nu după ce am intrat în play-off. În ultimele 4 meciuri am jucat bine şi suntem optimişti că vom continua să ne dezvoltăm şi individual şi ca echipă. Sper să arătăm spirit mâine.

Fiecare echipă are un obiectiv, al nostru este să câştigăm următorul meci, dar mai sunt destule jocuri până la finalul campionatului şi se poate întâmpla orice. Noi visăm să câştigăm fiecare meci, vom vedea în luna mai unde ne vom clasa. O să sărbătorim, dacă vom avea ce, la final, acum nu e cazul.

Atmosfera la noi a fost mereu bună, indiferent dacă am avut momente grele, dar este normal pentru orice echipă, campionatul e lung, e logic ca după victorii să ne simţim mai bine”, a spus Ivaylo Petev.

Ce probleme de lot are Craiova

Petev a dezvăluit că nu sunt probleme de lot în Bănie, în afara celor suspendați.

”Căpăţînă şi Ndong lipsesc, sunt suspendaţi, alte probleme nu avem. Arbitrii sunt pe teren să ajute, nu să ne încurce, dar dacă se va întâmpla, nu va fi prima dată.

Cine arată la antrenamente ce îmi doresc e normal să joace, campionatul e lung şi vor juca toţi jucătorii. Sper să fie stadionul cât mai ocupat, plin, dacă se poate, am şi eu prieteni care vin la meci” a mai antrenorul Universității Craiova.

  • Universitatea Craiova – Rapid se joacă luni, de la 20:00. Partida contează pentru runda 29, penultima, din Superliga.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare