Iubitul Soranei Cîrstea l-a umilit total pe Patrick Mouratoglou. Ce a scris Ion Ion Țiriac despre fostul antrenor al Simonei Halep

Iubitul Soranei Cîrstea l-a criticat dur pe Patrick Mouratoglou, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne i-a redus suspendarea Simonei Halep de la patru ani, la nouă luni. S-a vehiculat că jucătoarea de tenis din România ar putea participa la Miami Open, care începe pe data de 19 martie, însă Simona Halep nu a mai putut primi un wild-card.

Antrenorul francez de origine greacă a avut parte de mai multe comentarii aspre, după victoria Simonei Halep de la TAS. Printre cei care l-au criticat pe Patrick Mouratoglou se află și Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac.

Iubitul Soranei Cîrstea, intrare cu talpa sus la Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez, și-a recunoscut vina în legătură cu suplimentul contaminat pe care Simona Halep l-a consumat. Acesta a primit nenumărate critici, după suspendarea sportivei din România, iar decizia de ieri de la TAS a adus un val de reacții negative la adresa lui Mouratoglou, conform cărora francezul ar trebui să fie suspendat pentru partea sa de vină din scandalul de dopaj.

Alexandru Ion Țiriac, care este partenerul de viață al Soranei Cîrstea și în același timp fiul lui Ion Țiriac, l-a criticat dur pe Patrick Mouratoglou. În trecut, acesta a apărat-o pe Simona Halep chiar și în fața Serenei Williams.

Băiatul lui Ion Țiriac a postat o fotografie cu Patrick Mouratoglou pe Instagram, în care antrenorul francez toarnă un supliment într-o sticlă.

  • „Uneori, o poză nu are nevoie de nicio descriere”, a fost mesajul atașat fotografiei lui Alexandru Ion Țiriac.

Ion Țiriac a reacționat după reducerea suspendării Simonei Halep

Ion Țiriac s-a arătat surprins de decizia luată de TAS. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca suspendarea primită de Simona Halep să fie redusă, de la patru ani la nouă luni. Astfel, sportiva poate reveni imediat în competițiile WTA și ITF.

Miliardarul a comentat pe baza verdictului apelului de la TAS, la scurtă vreme după aflarea marii vești. Ion Țiriac a considerat că Simona Halep nu a greșit cu nimic, mărturisind că nu se aștepta la corectitudine în cazul reducerii pedepsei jucătoarei de tenis.

„Să fiu sincer, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere! Nu mă așteptam să fie atât de corecți, de drastici acolo. Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei”, a afirmat Ion Țiriac, potrivt gsp.ro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare