Ionuț Popa, reacție devastatoare după lacrimile lui Dănuț Lupu! De ce nu l-a vizitat președintele lui CS Dinamo în închisoare

Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo, a oferit o replică nemiloasă pentru Dănuț Lupu, după ce acesta a izbucnit în lacrimi la prima sa apariție după eliberarea din penitenciar. Fostul fotbalist al naționalei României a dezvăluit că nimeni din cadrul clubului nu l-a vizitat atunci când era arestat.

Dănuț Lupu era angajat al Clubului Sportiv Dinamo, care activează în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, în momentul în care și-a aflat sentința. A fost condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a condus fără să dețină un permis. Acest eveniment i-a determinat pe cei din conducerea clubului să renunțe la serviciile sale.

Ionuț Popa a dat un verdict dur: Dănuț Lupu, out de la CS Dinamo!

Ionuț Popa nu l-a menajat pe Dănuț Lupu, explicând ceea ce l-a făcut să nu îl viziteze pe acesta în penitenciar. În opinia președintelui de la CS Dinamo, contextul nu era unul potrivit. A dorit să nu îl pună pe Dănuț Lupu într-o situație dificilă. De asemenea, Ionuț Popa a făcut anunțul cu privire la statusul colaborării dintre clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare și fostul fotbalist. Ferm pe poziții, oficialul lui CS Dinamo a dezvăluit că Dănuț Lupu nu are șanse să revină ca angajat. Ulterior, a precizat că, în viziunea sa, familia e cea care ar fi trebuit să îl viziteze pe Dănuț Lupu în închisoare, nu „femeia de serviciu”.

„În acest moment nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi. Eu am discutat cu el și i-am explicat de ce nu am trecut pe la el. Nu am dorit să merg deoarece nu am dorit să îl pun într-o situație stânjenitoare. I-am explicat și am crezut că a înțeles.

Nu înțeleg de ce a ales să facă aceste declarații. Iar eu nu puteam să oblig pe nimeni de la CS Dinamo să meargă pe la pușcărie la Lupu. Fiecare face ce simte și ce dorește. Iar asta cu femeia de serviciu nu e de comentat. Eu cred că era mai important să meargă la Lupu familia, nu femeia de serviciu de la CS Dinamo. Am înțeles că el este angajat într-un proiect la domnul Nicolae Badea. Lucrează la dânsul, a declarat Ionuț Popa, potrivit prosport.ro.

Dănuț Lupu a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „M-am gândit să nu mă predau”

Fostul internaţional a şocat, marţi dimineaţă. A spus că, iniţial, în momentul condamnării, timp în care se afla peste hotare, s-a gândit să nu se întoarcă în țară pentru a se preda. A dezvăluit că familia a fost cea care l-a determinat să nu recurgă la această faptă.

M-am gândit să nu mă predau, să nu revin în România. Care riscuri? Aveam o pedeapsă de 7 luni, stai 2 ani, apoi te graţiază. De ce m-am predat? Fiindcă nu mă consider cel mai mare pericol al României. Am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici.

Dacă omoram pe cineva, mai spuneam… dar n-am făcut nimic. Într-adevăr, am condus o maşină, dar când te uiţi la TV şi vezi atâţia care fac ce fac… şi nu se mai duc la puşcării. M-am predat pentru că m-am gândit la băiat, la soţie. Eu stau şi cu părinţii mei, stau şi cu soacra, au peste 80 de ani. Eu am grijă de ei. Nu se pot deplasa.

Atât eu, cât şi soţia mea am trecut peste încercarea asta… Îi mulţumesc şi ei, şi băiatului. De ce mi-au mai pus cătuşe, că m-am predat singur? Am multe de spus”, a spus Dănuț Lupu, conform fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare