Mircea Lucescu l-a vizitat pe Lupu în închisoare: „Doar pentru tine şi încă o persoană am fost la penitenciar”. Cine e celălalt personaj

Dănuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din închisoare, după ce a stat 6 luni la Penitenciarul Rahova din cauză că a condus cu permisul suspendat.

Fostul fotbalist a povestit cum a fost vizitat de Mircea Lucescu şi Ioan Andone.

Lucescu, pus pe glume

La „vorbitor”, Mircea Lucescu a avut puterea să glumească în timpul discuţiei cu fostul său elev.

„Doar pentru doi oameni am fost la puşcărie, în viaţa mea. Pentru tine şi pentru George Copos. «Câte ai făcut la viața ta…ai ajuns la pușcărie pentru un carnet». 24 am stat în cameră”, a dezvăluit Lupu, la fanatik.

De asemenea, şi Ioan Andone a vrut să-l vadă personal pe Dănuţ Lupu.

Lupu, uitat de Dinamo

Durerea fostului mare internaţional este că Dinamo, clubul său de suflet, l-a uitat.

„De la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Îmi doresc ca echipa asta să promoveze în Liga 2, eu am creeat-o, eu am înființat-o (n.r. CS Dinamo). Mă așteptam să vină măcar unul să mă vadă, puteau să trimită și femeia de serviciu, n-am primit niciun telefon.

În schimb, am fost vizitat de Mircea Lucescu, Ioan Andone, Dragnea. Primele 4 zile n-am dormit deloc, dar m-am adaptat„, a mai zis Lupu.

Gigi Becali a vrut să-l angajeze

Fostul mijlocaş de la Dinamo sau Rapid a dezvăluit şi cum Gigi Becali a vrut să-l ajute în cele 6 luni petrecute după gratii. Patronul de la FCSB a întocmit o cerere oficială către Penitenciarul Rahova, prin care a dorit să-l angajeze pe Lupu la Academia de la Berceni. Petiţia lui Becali a fost respinsă.

”Îi mulțumesc și lui Gigi care a făcut cerere către penitenciar pentru ieșirea la muncă, a făcut eforturi, dar la Rahova nu se dă voie la muncă afară. Gigi a vrut să mă pună antrenor la Centrul de copii și juniori. Chiar s-a ținut de cuvânt, nu am ce să îi reproșez acestui om. Nu am jucat niciodată la Steaua, poate alții trebuia să facă asta.

(n.red – Dinamo nu a trimis hârtie?) Dinamo? Mă faci să râd, au conducere nouă acum, eu sper să promoveze. Poate o să revin acolo, le transmit că nu am resentimente către echipa pe care și eu am construit-o, la care am muncit atât, mi-am lăsat familia pentru acest club.

Și nu a venit nimeni măcar să mă vadă, nici femeia de servici de la Dinamo, nimeni. Niciun telefon, nimic”, a mai zis Lupu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare