Ionuț Negoiță, replică devastatoare pentru Mircea Lucescu: “Lipsă de discernământ, aberații!” Cum poate ceda gratis ”bucata” de la Săftica

Ionuț Negoiță i-a dat replica lui Mircea Lucescu, după ce antrenorul român l-a atacat pe fostul finanțator al lui Dinamo.

Concret, Il Luce l-a acuzat pe Negoiță că a falimentat Dinamo, dar și că a luat o parte din baza sportivă de la Săftica. Replica fostului patron din Ștefan cel Mare nu s-a lăsat așteptată, iar afaceristul i-a dat un răspuns pe măsură lui Mircea Lucescu și a făcut un pariu, în direct.

Ionuț Negoiță continuă dialogul de la distanță cu Mircea Lucescu

Recent, Ionuț Negoiță a comentat pe seama posibilității ca Ion Țiriac și Mircea Lucescu să investească la Dinamo și a spus că, din punctul său de vedere, acest lucru nu se va întâmpla.

Ulterior, Mircea Lucescu a avut o replică dură pentru Ionuț Negoiță și l-a acuzat că a falimentat Dinamo, dar și că s-a gândit mai mult la partea financiară. Acum, fostul patron al clubului a reacționat și i-a transmis un mesaj clar lui Il Luce.

Eu mi-am dat cu părerea, dar unii oameni sunt foarte sensibili. Cei din generația cărora le place să fie lăudați și cam atât. Nu am criticat pe nimeni, doar am spus că nu cred. Nu înțeleg de unde iritarea asta. A fost antrenor la Dinamo, și-a primit banii și cam atât.

Am investit 8 ani la Dinamo, singur, și nu cred că a mai fost cineva în ultimii ani. Poate că nu are măsura cuvintelor să spună că eu am falimentat clubul. Vine să-și dea sfaturi pe banii altora, să vorbească despre Săftica. Dacă în doi ani de aici încolo acest tandem va investi la Dinamo, atunci eu voi ceda bucata acea de la Săftica, care nu are legătura cu baza de antrenament.

Cele două baze de cazare, care au fost renovate de mine. Eu chiar am spus-o la nivel provocator, eu nu cred, dar sper să se întâmple. E dreptul meu să-mi dau cu părerea. Nu înțeleg de unde iritarea și aberațiile rostite. Credeam că oamenii devin mai înțelepți odată cu trecerea anilor. Eu am scos Dinamo din faliment, nu am băgat-o. Mi se pare o lipsă de discernământ. Dinamo avea datorii de 17 milioane de euro. Știam de acele datorii, oarecum. Au mai apărut altele și pe traseu„, a spus Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „Dinamo trebuia să aibă stadion odată cu Steaua și Rapid”

Sunt convins că dacă Dinamo va avea un stadion nou va exista o altă emulație. Nu știu nimic concret despre asta. Discuții au fost, erau și bani aprobați pentru construirea stadionului, încă de când eram eu.

S-au făcut pași importanți, însă a existat un blocaj în asocierea cu domnul Nicolae Badea. Sunt vreo 5 ani de atunci. Dinamo trebuia să aibă stadion odată cu Steaua și Rapid, dar au existat acele blocaje„, a mai spus Negoiță.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare