Mircea Lucescu l-a desfiinţat pe Ionuţ Negoiţă: „A căutat avantaje materiale în detrimentul lui Dinamo”

Mircea Lucescu i-a dat replica lui Ionuţ Negoiţă, fostul patron de la Dinamo, după ce omul de afaceri a zis despre antrenorul de 78 de ani că nu se va implica niciodată la clubul din Ştefan cel Mare.

Fostul tehnician de la Inter Milano sau Şahtior Doneţk este de părere că Negoiţă a vrut doar să profite de pe urma notorietăţii clubului din „Groapă”.

Îl consideră vinovat pentru distrugerea lui Dinamo

Mircea Lucescu l-a atacat pe Negoiță și a spus că este principalul vinovat pentru distrugerea lui Dinamo.

Nu a fost un dialog la distanță. Nu are niciun rost. Văd că unul ca Negoiță, care pur și simplu a distrus Dinamo, a luat o parte din Săftica, el a profitat și îmi face mie observație. Am fost un antrenor care a dus o echipă la un anumit nivel, el trebuia să susțină echipa, să o ducă mai departe, pentru că el căuta imagine, popularitate.

A căutat avantaje materiale în detrimentul echipei de fotbal și a clubului Dinamo. Își permite să îi judece pe alții. Eu sunt doar un antrenor și cred că am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât el. El nu a făcut decât să profite de situația lui Dinamo. A dus echipa în faliment, a dus-o în insolvență.

Ar face bine să se gândească, să dea înapoi centrul de pregătire, terenul unde se pot construi terenuri de fotbal pentru copii. Astea sunt problemele. Sunt oameni care au profitat. În anii ’90, echipele românești se puteau bate cu oricine. După ’90, au apărut oameni care au profitat”, a zis Mircea Lucescu la Digisport.

L-a atacat şi pe Mircea Sandu

„Au fost oameni care nu aveau ce să caute în lumea fotbalului. Și la nivelul Federației, Mircea Sandu, care a profitat enorm. A obținut și rezultate, e adevărat, dar nu s-a gândit ce ar fi trebuit să facă el.

Au neglijat echipele de juniori. Rezultatele din anii 90 au fost determinate de modul în care s-a lucrat în anii 80. Să sperăm că această calificare a echipei naționale va produce un eveniment în fotbalul românesc”, a spus Mircea Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare